חדשות שוק ההון
דיווח שוטףעליות שערים קלות בת”א: דלק קבוצה עולה 1.5% לאחר דוחות חזקים
הדולר נסחר ביציבות מול השקל ברמה של 3.2770; תורפז פרסמה דוחות ויורדת 2%; באירופה ירידות שערים קלות במדדים המובילים
- צילום: דורון מיטרני
12:20
יום ההמסחר בת"א מתנהל בעליות שערים קלות במדדים המובילים, מדד ת"א 35 ומדד ת"א 90 עולים 0.15% ו 0.3% בהתאמה. מדד הבנקים, הנדל"ן והגז ונפט עולים כ- 0.5% כ"א ומחזור המסחר דיי נמוך ומסתכם בכ 470 מיליון שקל.
עונת הדוחות בת"א ממשיכה עם דוחות דלק קבוצה שעולה 1.5% במחזור הגבוה בשוק.
תורפז פרסמה דוחות שהציגו עליה של 50% במכירות, המניה יורדת 2% במהלך המסחר בבורסה.
חברת האשראי החוץ בנקאי נאוי פרסמה דוחות חזקים עם הכנסות ושיא ברווח, המניה נסחרת ביציבות ובמחזור נמוך יחסית.
באירופה יציבות עם נטייה לירידות שערים, הדקס נחלש 0.25% והקאק הצרפתי יורד 0.12%. החוזים העתידיים על מדדי ארה"ב נסחרים בעליות של 0.1%.
9:48
הבורסה של ת"א צפויה לפתוח את יום המסחר עם נטייה לירידות שערים בהשפעת הירידות שנרשמות הבוקר בבורסות אסיה והחוזים העתידיים. אמש מדד ה- S&P 500 ירד ב-0.2%, מדד הדאו ג’ונס יורד ב-0.5% ומדד הנאסד"ק ירד ב-0.07%.
בורסות אסיה נסחרות הבוקר בירידות. טוקיו יורדת ב-0.49%, הונג קונג יורדת 1.7% ושנגחאי יורדת ב- 1.22%.
בשוק המט"ח הדולר נסחר הבוקר ביציבות ושערו 3.278 שקל לדולר. האירו מתחזק קלות ונסחר ברמה של 3.261 שקל לאירו.
המניות הדואליות חזרו עם פער שלילי של 0.12%. נובה חברה עם פער חיובי של 1.13%, מנגד טבע ונייס חזרו עם פער שלילי של 1.52% ו-1.21% בהתאמה.
9:37
קבוצת דלק פרסמה הבוקר את דוחותיה הכספיים לחציון הראשון ולרבעון השני לשנת 2022, מהם עולה כי הרווח הנקי של הקבוצה בחציון הראשון של השנה הסתכם לכחמישה מיליארד שקל, זינוק חד לעומת הרווח הנקי בחציון המקביל שהסתכם בכ-581 מיליון שקל. ברבעון השני של השנה עמד הרווח הנקי על כ-2.5 מיליארד שקל, לעומת כ-302 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
תורפז דיווחה כי המכירות צמחו ברבעון השני ב-50% ל-30.3 מיליון דולר, והרווח הנקי עלה ב-32.7% והסתכם ב-4.2 מיליון דולר.
אלקו דיווחה כי ההכנסות ברבעון השני צמחו בכ-36% לכ-4.74 מיליארד שקל. והרווח הנקי זינק ב-75% לכ-180 מיליון שקל.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מה לעשות עם תיק ההשקעות על רקע המלחמה באיראן?
-
הסקירה השבועית: הנה הניתוח הטכני לקראת פתיחת שבוע היסטורי בשווקים
-
קטאר עצרה את הזרמת הגז בצל המתקפה האיראנית, המחירים באירופה מזנקים
-
מה יהיה בבורסה? ”סקטורים שעלו יותר מאחרים עלולים לספוג ירידות”
-
המהפך של מאיר שמיר: איך חברת האחזקות הוותיקה הפכה לתחנת כוח של תשואות
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
ביוני 2014 לא הרוויחה ככה
ומחיר חבית נפט היה כמו היום סביב 100$...