חדשות שוק ההון
בנק דיסקונט מצטרף למגמה - ישלם 3% ריבית על יתרה זכות בעו”ש
ההטבה תחול על יתרות של עד 10,000 שקל בחשבון ללקוחות פרטיים ועסקים קטנים, ותהיה הגבוהה במערכת הבנקאית; בעלי תיק ני"ע, פיקדונות ומט"ח? ייתכן שלא תהיו זכאים
- אבי לוי, מנכ"ל בנק דיסקונט
- צילום: ישראל הדרי
בנק דיסקונט הודיע היום (ד’) על מהלך חדש במסגרתו ישלם ריבית בשיעור שנתי של 3% על יתרה זכותית בחשבון העו"ש. ההטבה מיועדת ללקוחות פרטיים ולעסקים קטנים, ותינתן על יתרות של עד 10,000 שקל, כל עוד סך הפאסיבה בחשבון, לרבות פיקדונות, ניירות ערך, עו"ש זכות ומט"ח, אינו עולה על 30,000 שקל.
מדובר בשיעור הריבית הגבוה ביותר כיום במערכת הבנקאית, כשהמהלך צפוי להיטיב עם מאות אלפי לקוחות. בבנק מציינים כי מדובר בהמשך לשורת צעדים שננקטו לאחרונה לטובת הציבור, בהם החזרי עמלות, החזרי ריבית חובה והקלות בהלוואות, במיוחד עבור עסקים קטנים ומשרתי מילואים.
בדיסקונט הסבירו כי מרבית לקוחות הבנק מחזיקים ביתרה זכותית ממוצעת שאינה עולה על 10,000 שקל, בעוד לקוחות עם יתרות גבוהות יותר נוטים להפנות את כספם להשקעות נושאות תשואה כמו פיקדונות וניירות ערך. לפיכך, ההטבה נועדה לספק מענה למשקי הבית ולעסקים קטנים בניהול השוטף של כספם.
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
גימיק שיווקי זול
החזר של טיפה בים ממה שהם יודעים לחלוב ולגנוב מהציבור המטומטם שבוחר לא להתמקח ולשלם.
-
1
העלו את הריבית על המינוס
אז הם יכולים להרשות לעצמם