חדשות שוק ההון

מבנה נדל”ן ואלקטרה השקעות רכשו מגרש בראשון לציון ב-122 מיליון שקל

במגרש המשתרע על כ-10 דונם מתוכנן פרויקט רחב היקף שיכלול 200 יח"ד להשכרה, 230 דירות סטודנטים, מסחר ומשרדים

  • חדשות ספונסר
מבנה נדל”ן ואלקטרה השקעות רכשו מגרש בראשון לציון ב-122 מיליון שקל

מבנה נדל"ן ואלקטרה השקעות, חברה-בת של קבוצת אלקטרה, הודיעו היום כי רכשו מגרש במתחם האלף בראשון לציון בסך 122 מיליון שקל (50%-50%) מידי גוף פרטי שהחזיק בקרקע. על עבודות הביצוע תהיה אחראית אלקטרה בנייה.

המגרש משתרע על כ-10 דונם והרוכשות מתכננות להקים עליו פרויקט להשכרה בהתאם לשימושים בתב"ע, הכוללים כ-230 יחידות למעונות סטודנטים וכ-5,300 מ"ר לשימושים נלווים ושטחים משותפים, כ-200 יחידות לדיור להשכרה, כ-7,100 מ"ר למשרדים וכ-3,600 מ"ר למסחר. התחלת הבנייה צפויה בעוד כשנתיים, הפרויקט נמצא בשלבי תכנון ראשוניים.

דודו זבידה, מנכ"ל מבנה נדל"ן: "מצאנו במגרש הזדמנות יוצאת דופן על מנת להרחיב ולגוון את פורטפוליו הנכסים של הקבוצה. אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם אלקטרה המהווה מבחינתנו שיתוף פעולה אסטרטגי בין החברות ליזום והקמה של פרויקטים משותפים בעתיד. השילוב של שתי החברות יוצר יתרון משמעותי וסינרגיה בשילוב של תכנון, ביצוע, שיווק ותחזוקה ומבטיח הקמה של פרויקטים איכותיים ומשמעותיים בהווה ובעתיד"

איתמר דויטשר, מנכ"ל קבוצת אלקטרה: "אנו שמחים על ההזדמנות לחבור לשיתוף פעולה עם מבנה נדל"ן בעיסקה לרכישת הקרקע, הטומנת בחובה פוטנציאל אדיר לפיתוחן העסקי של שתי החברות. אנו מאמינים כי ניסיונה ויכולותיה המקצועיים של הקבוצה יסייעו להצלחת הפרויקט המשותף תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים ביותר של איכות וביצוע"

כזכור, לאחרונה פורסם כי מבנה נדל"ן רכשה 57% מבניין מלון חן בירושלים בכ-100 מיליון שקל וכך נכנסה לתחום מקבצי הדיור ובכוונתה להשביח את הנכס המצוי במיקום אטרקטיבי בעיר.

בשבוע שעבר דיווחה אלקטרה על זכייתה ב-3 פרוייקטי בנייה גדולים בהיקף כולל של כ-720 מיליון שקל: פרויקט היוקרה ’אינפיניטי’ במתחם סומייל של קבוצת חג’ג’ בת"א, פרויקט ’פארק הים’ של קבוצת זיתוני בבת ים ופרויקט בניין הכימיה במכון ויצמן למדע שברחובות.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך