חדשות שוק ההון

גיוס הון

צמח המרמן השלימה את השלב המוסדי בהנפקת אג”ח עם ביקושים של כ-196 מיליון ש”ח

החברה בחרה לגייס כ-80 מיליון ש"ח; המכרז המוסדי נסגר במחיר המשקף תשואה ברוטו שקלית של כ-2.9% לעומת ריבית המקסימום שעמדה על כ- 4.4%

  • חדשות ספונסר
צמח המרמן השלימה את השלב המוסדי בהנפקת אג”ח עם ביקושים של כ-196 מיליון ש”ח
  • חיים פייגלין, מנכ"ל צמח המרמן
  • צילום: כפיר סיון

חברת הנדל"ן צמח המרמן השלימה אמש בהצלחה את השלב המוסדי במכרז למשקיעים מסווגים במסגרת הנפקת אג"ח באמצעות הרחבת סדרה ו’. במסגרת המכרז התקבלו ביקושי יתר בהיקף של כ-196 מיליון ש"ח, המהווים עודף ביקוש של כ-280%, מתוכם בחרה החברה לגייס כ-80 מיליון ש"ח.

המחיר במכרז נסגר על 105 ש"ח לכל 100 ש"ח ערך נקוב ומייצג תשואה ברוטו שקלית של כ-2.9%. מחיר המינימום במכרז עמד על 102.2 ש"ח. קרן אג"ח סדרה ו’ עומדות לפירעון בין השנים 2022-2025 עם מח"מ של כ- 2.97 שנים והן מדורגות על ידי מדרוג בדרוג של Baa1 עם אופק יציב.

רוסאריו חיתום הובילה את ההנפקה ואיתה פעלו איפקס הנפקות, אפסילון חיתום, סייבל הנפקות ויוניקורן הנפקות.

חיים פיגלין, מנכ"ל החברה מסר: "אנו שמחים להשלים בהצלחה גדולה את המכרז המוסדי ומודים למשקיעים על הבעת האמון. לאחרונה דיווחנו על זכייה במכרז של רשות מקרקעי ישראל, שהובילה לשיתוף פעולה עם חברת ICR מקבוצת קנדה ישראל והאחים נקש.

המיזם החדש הינו בלב אזור הביקוש בשכונת נווה גן ברמת השרון. הזכייה במכרז מהווה נדבך משמעותי נוסף בביסוס מעמדה של החברה כשחקן מוביל בשוק הדיור באזורי הביקוש ומשלבת בין מגורים ומסחר שכונתי. בכוונתנו להמשיך ולפעול לאיתור ומימוש של פרויקטים נוספים בישראל התואמים את האסטרטגיה העסקית שלנו ומאמינים כי נמשיך לייצר ערך לבעלי המניות של החברה."

צמח המרמן שבשליטת חיים פייגלין ורן בן אברהם, עוסקת בייזום וביצוע פרויקטים גדולים בפריסה ארצית. עיקר פעילות החברה בתחום הבניה העירונית רוויה ומעורבת שימושים למגורים מסחר ומשרדים, וכן בביצוע פרויקטים באמצעות חברת הבת (50%) סיון ביצוע בע"מ. 

הפעילות היזמית של הקבוצה מתמקדת במגורים בישראל וכן בבניית שטחי היי-טק, מסחר, משרדים ותעשייה. הפעילות הקבלנית-ביצועית של החברה מתמקדת בשיטות בנייה מתקדמות ובפרויקטים בפרישה ארצית.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך