חדשות שוק ההון
נקסטייג’ קיבלה אישור ממשרד הבריאות הקנדי לשווק מוצרים מבוססי CBD
בשלב ראשון תשווק החברה שלושה מוצרי קוסמטיקה לטיפוח העור מבוססי CBD; המוצרים ימכרו בחנויות מאושרת למכירת מוצרי קנאביס
- אברהם דריזין, מנכל נקסטייג קנאביס
- צילום: נקסטייג'
חברת המחקר והפיתוח נקסטייג’ הנסחרת בבורסת ת"א מדווחת היום כי משרד הבריאות הקנדי אישר לחברה להתחיל רישום ושיווק מוצרים ראשונים פרי פיתוחה של החברה, המשלבים CBD, בתחום הקוסמטיקה. לאור קבלת האישור, החברה נערכת לתחילת שיווק והפצת המוצרים.
המוצרים ימכרו בקנדה תחת המותג Nuveev, על ידי חברת Nuveev Inc, חברה קנדית בבעלות משותפת של נקסטייג’ ושל חברת Cannovate Holdings Inc, העוסקת בשיווק והפצה של מוצרים המשלבים CBD, שפותחו על ידי החברה, בתחום הקוסמטיקה, תוספי המזון והווטרינריה.
בנוסף לאחרונה דיווחה החברה שהתקשרה במזכר הבנות לשיתוף פעולה אסטרטגי וארוך טווח עם ענקית הקנאביס העולמית טילריי (Tilray) חברה קנדית הנסחרת בבורסה בארה"ב (NASDAQ: TLRY), המתמחה במחקר, עיבוד, ייצור והפצה של מוצרי קנאביס בכל העולם.
נקסטייג’ נסחרת בבורסת ת"א לפי שווי של כ-120 מיליון ש״ח, לאחר שהושלמה עסקת מיזוג עם מיקרומדיק, בדרך של החלפת מניות. החברה נסחרת לפי שווי שוק של כ-130 מיליון ש"ח אחרי שזינקה מתחילת השנה בשיעור של 73%.
החברה נוסדה ע"י חברת פיתוח התרופות נקסטר אשר בבעלות ד"ר אורנה דריזין. כיום החברה מנוהלת ע"י בעל השליטה אברהם דריזין, והיו"ר ישראל מקוב, לשעבר נשיא ומנכ"ל טבע.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
אפקט SpaceX: האם זו הדרך החכמה לרכוב על הנפקת העשור?
-
החברה הביטחונית שמנייתה זינקה בעקבות שיתוף פוסט בלינקדין
-
מניות חברות האנרגיה המתחדשת - המניות שבלטו והסיכונים להמשך
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הידוק החנק על סין: חקיקה חדשה בארה”ב מאיימת על ענקית השבבים ההולנדית