חדשות שוק ההון
קנאביסתיקון עולם-קנביט נכנסת לאנגליה
חתמה על הסכם עם ITH Pharma למכירת שמני קנאביס בבריטניה ובצפון אירלנד בהיקף של כ-37 מיליון ₪; ההתקשרות היא בבלעדיות לתקופה של שלוש שנים
- אבינועם ספיר, מנכל תיקון עולם-קנביט
- צילום: ראובן קפוצינסקי
תיקון עולם-קנביט מדווחת הבוקר על הסכם בלתי מותנה ומחייב לאספקת שמן קנאביס רפואי CBD בהיקף של כ-37 מיליון ₪ (8 מיליון פאונד) עםITH Pharma האנגלית להפצת המוצרים באנגליה ובצפון אירלנד.
בהמשך להסכם ההתקשרות עם ITH Pharma Ltd, תיקון עולם-קנביט חתמה על הסכם אספקה נוסף, למשך שלוש שנים. ההסכם הוא בבלעדיות, כאשר ל-ITH יוענק רישיון בלעדי לשווק, להפיץ ולמכור את המוצרים בטריטוריה תחת מותג של ITH, בליווי שמה של החברה על אריזות המוצרים.
כזכור בחודש אוקטובר חתמה תיקון עולם-קנביט על הסכם התקשרות עם חברת ITH pharma להפצת שמנים בשוק האנגלי והאירי. העסקה שנחתמה היום היא העסקה המשמעותית הראשונה במסגרת שיתוף הפעולה ובעקבותיה יגיעו עסקאות נוספות.
העסקה באנגליה היא חלק מהאסטרטגיה של החברה להרחבת הפעילות בחו"ל ולמכירת מוצרי קנאביס רפואי. זאת בהמשך לדיווח החברה משבוע שעבר על כניסתה לשוק אמריקה הלטינית בהיקף של רבע טון שמן קנאביס רפואי עבור החברה הברזילאית Ease labs, בנוסף לשיתופי הפעולה ולהסכמים עליהם חתמה החברה להפצת מוצרים לגרמניה, אוסטריה ושוויץ.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הזמני יהפוך לקבוע? אלו ההשלכות של הפסקת האש על השווקים
-
לאחר פיצוץ המשא ומתן בין ארה”ב לאיראן - לאן הולכים המדדים בשבוע הקרוב?
-
הכללים הישנים אינם תקפים עוד: המגזר שצפוי ליהנות משינוי כללי המשחק
-
שלדים עם יחסי ציבור? הפסקת האש מפוצצת את הבועה בחלק מהביטחוניות הקטנות
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
מעולה