חדשות שוק ההון
אולמד מתחילה למכור מערכות סטנטים אורולוגיים באיחוד האמירויות
המפיץ המקומי קיבל את כל האישורים הדרושים למכירת מוצרי החברה בטריטוריה זו; החברה בוחנת עם המפיץ אפשרות לשיווק המוצרים במדינות נוספות בעולם הערבי
- אריאל רובשקין, מנכ"ל אולמד סולושנס
- צילום: ליאת מנדל
חברת אולמד (לשעבר אליום) העוסקת במחקר, פיתוח, שיווק וייצור של מוצרי כירורגיה זעיר פולשנית, מדווחת היום כי בהמשך לחתימה על מזכר הבנות עם מפיץ באיחוד האמירויות ובמצרים להפצה בלעדית של מערכות הסטנטים האורולוגים שפיתחה החברה, התקבלו בידי המפיץ כל האישורים הרגולטורים הנדרשים לצורך מכירת המוצרים באיחוד האמירויות. בנוסף התקבלה בידי החברה הזמנה ראשונית של המוצרים מהמפיץ.
הנהלת החברה מסרה בהודעתה לבורסה כי השקת המוצרים בטריטוריה מהווה אבן דרך נוספת במאמצי החברה לשיווק המוצרים בשווקים חדשים וזאת בנוסף לשווקים בהם פועלת החברה. בכוונת החברה לבחון בהמשך, בשיתוף פעולה עם המפיץ, את האפשרות לשיווק מוצרי החברה במדינות נוספות בעולם הערבי שאינן נכללות בטריטוריה.
למערכות הסטנטים של החברה אישורי שיווק, בין היתר, באירופה, סין, מקסיקו, מספר מדינות בדרום אמריקה, דרום אפריקה, אוסטרליה וישראל. בטריטוריות אלו וכן במדינות אחרות מקדמת החברה באמצעות מפיציה ושותפיה האסטרטגיים, קבלת אישורים נוספים. כמו כן, פועלת החברה בין היתר להתקשרות בהסכם הפצה ביפן.
מניית אולמד נסחרת בבורסת תל אביב לפי שווי של 53.5 מיליון ש"ח במדד היתר ובמדד הביומד. מתחילת השנה עלתה המניה בשיעור של 14%, ב-12 החודשים האחרונים מציגה המניה עליה של 26%.
החברה מפרסמת דוחות כל חצי שנה, אך עם סיומו של הרבעון הראשון 2021 פרסמה הערכות לגבי הכנסותיה בשלושת החודשים הראשונים של השנה. המכירות המוערכות של החברה בתקופה זו צמחו מול התקופה המקבילה אשתקד בשיעור של כ- 28% והסתכמו ל-2.7 מיליון ש"ח.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן
הוסיפו תגובה לכתבה
-
3
לא נכון .כל שנה המכירות עולות
ומכרו חברה ב11 מליון דולר.
-
2
האופק המתרחק
הם כבר המון שנים מוצאים עוד ועוד מפיצים בכל העולם ומקבלים אישורים לעוד ועוד מדינות ופטנטים וניסויים ואינדיקציות, ועדיין בשורה האחרונה הם מוכרים בפחות מ-3 מיליון שקלים בשנה.
-
1
לא ברור איך החברה נסחרת בשווי נמוך
כזה למיטב זכרוני הם מקבלים 11 מליון דולר על מכירת חברה שבוצעה וזה כמעט כל שווי השוק שלהם !! וש להם עוד הרבה בשר בחברה כולל חברת הבת למכירת הסטנטים לדעתי עניין של זמן עד השווי יצוף