חדשות שוק ההון
הדסית ביו: כאהר חתמה הסכם עם משקיעים לגיוס עד 60 מיליון דולר
בהנחה שכאהר תשלים את מלוא הסכום במסגרת גיוס ההון, הדסית תחזיק בה בכ - 11.54% על בסיס המרה מלאה
הדסית ביו מדווחת כי בהמשך לדיווח מחודש מאי, חברת כאהר מדיקל (חברה כלולה), מתכוונת להשלים בימים הקרובים גיוס הון בסך של 46.6 מיליון דולר, במסגרת השלמה ראשונה של סבב גיוס הון בכאהר.
לקראת ההשלמה הראשונה, חתמה כאהר אתמול עם משקיעים שונים על הסכם רכישת מניות, במסגרתו תגייס כאהר סכום כולל של עד 60 מיליון דולר בתמורה להקצאת מניות בכורה מסדרה ה’ של כאהר וכן כתב אופציה לרכישה של מניות נוספות מסדרה ה’.
ההשלמה הראשונה תכלול את כספי ההשקעה שהועברו לחברה במסגרת הסכם ההשקעה העתידית אשר נחתם בין כאהר לבין משקיעים מסוימים, בהם הדסית ביו, בסכום כולל של 13,700,000 דולר. כמו כן תיכלל השקעה של 32,900,000 דולר נוספים על ידי משקיעי הסיבוב.
במועד השלמת ההשקעה הראשונה יוקצו להדסית 1,331,978 מניות בכורה ה-1 של כאהר, וכתב אופציה לרכישת 799,187 מניות בכורה ה-2 של כאהר, בגין ההשקעה שביצעה תחת ה-SAFE כאמור.
תמורת ההשקעה מיועדת למימון פעילויות המחקר, הפעילות הקלינית, בהתאם לתכנית העסקית של כאהר, בדגש על המוצר המתקדם של כאהר, 107-DSP.
בהנחה שכאהר תשלים את גיוס מלוא הסכום במסגרת גיוס ההון, בסך של 60 מיליון דולר, אזי הדסית תחזיק בכאהר, לאחר השלמת מלוא סכום גיוס ההון, בכ - 11.54% על בסיס המרה מלאה (ו - 7.59% מההון על בסיס דילול מלא). כתוצאה מכך תישלל זכאותה למינוי דירקטורים לדירקטוריון כאהר.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן