חדשות שוק ההון
אלעד ישראל מגורים החדשה וגד זאבי יקימו פרויקט מגורים ומסחר בחיפה
בשלב א’ יוקמו 79 דירות בשני בניינים בהשקעה של כ-120 מיליון ש"ח; שלב א’ של הפרויקט צפוי לקבל היתר בניה במהלך 12 החודשים הקרובים
- רונן יפו, מנכ"ל דוניץ-אלעד
- צילום: סיון פרג'
חברת אלעד ישראל מגורים החדשה דיווחה הבוקר על רכישת 50% מהזכויות בקרקע בשטח של כ- 13 אלף מ"ר ברחוב יפה-נוף המבוקש בחיפה מידי חברת ד.ע. דירות עלית, עליה יוקמו 216 יחידות דיור ושטחי מסחר בשיתוף פעולה עם חברת ד.ע. דירות עלית בע"מ, מבעלות הקרקע.
שלב א’ של הפרויקט צפוי לקבל היתר בניה במהלך 12 החודשים הקרובים ויכלול הקמתן של 79 יחידות דיור בשני בניינים וכן מרתפים, בהשקעה כוללת של כ-120 מיליון ש"ח. שלב ב’ של הפרויקט עתיד לכלול הקמתן של 137 יחידות דיור נוספות בשני בניינים.
אלעד ישראל מגורים החדשה תשלם לדירות עלית תמורה בסך 50 מיליון ש"ח בתוספת מע"מ וכן מנגנון התאמת מחיר שנכלל בהסכם שיתוף, על פיו תיקבע תוספת או החזר תמורה.
מדברי רונן יפו, מנכ"ל אלעד ישראל מגורים החדשה: "אנחנו ממשיכים בפיתוח החברה וכעת מרחיבים את פעילותה לעיר חיפה, בירת הצפון ומהערים היפות בישראל. בזכות המיקום המצוין של הפרויקט ובעזרת הידע והניסיון שצברנו במשך השנים, אני מאמין כי נצליח להביא לעיר חיפה פרויקט מגורים בסטנדרט שטרם נראה כמותו."
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המוח שמאחורי הענן: האם השותפה הסמויה של מהפכת ה-AI מעניינת להשקעה?
-
החברות שמעניינות אתכם: 10 המניות שגולשי הבורסה חיפשו הכי הרבה ב-2025
-
המניה שקורסת במסחר בצל ביטול שותפות מפתח בתחום ה-AI
-
”מתומחרים ברמות גבוהות”: האזהרה לשווקים מכיוון הבנק המרכזי הבריטי
-
גאות של פעם בעשור פסחה על דיסקונט - מקפיא בונוסים ומבשל קיצוצים