חדשות שוק ההון
פוטומיין חצתה רף של 400 אלף מנויים משלמים
לחברה 15 אפליקציות לסריקה, שיתוף ושיפור תמונות; בשלושת הרבעונים הראשונים של השנה גובו באמצעות האפליקציות כ-286 מיליון תמונות; מספר ההורדות עמד על 27.8 מיליון
- ניר צמח, מנכ"ל פוטומיין
- צילום: נועם אשל
חברת פוטומיין העוסקת בפיתוח טכנולוגיה מבוססת בינה מלאכותית (AI) בתחום התמונות המשפחתיות, מפרסמת היום עדכון וולונטרי, לא סקור ולא מבוקר על פעילות החברה בשלושת הרבעונם הראשונים של השנה ומעדכנת כי מגמה הצמיחה של החברה נמשכת עם גידול של 31% במספר המנויים המשלמים המשתמשים באפליקציות החברה, שחצה את רף ה-400 אלף.
בנוסף, החברה מעדכנת כי המשיכה להגדיל את ההשקעה בהוצאות פרסום ושיווק וזאת על מנת לתמוך בצמיחה עתידית. בתשעת החודשים האחרונים השקיעה החברה כ-7.4 מיליון דולר בפרסום ושיווק, לעומת 5.3 מיליון בשנת 2020 כולה. מהחברה נמסר כי היא מאמינה שהוצאות אלה יניבו לחברה התקשרויות נוספות בעתיד.
במהלך שלושת הרבעונים הראשונים של שנת 2021 גובו באמצעות אפליקציות החברה כ-286 מיליון תמונות, זאת לעומת 203 מיליון תמונות בתקופה המקבילה ב-2020. מספר הורדות האפליקציות של החברה עמד על כ-27.8 מיליון בסוף הרבעון, לעומת כ-17.9 מיליון הורדות בתקופה המקבילה אשתקד.
ה-MAU (Active Users Monthly) כמות המשתמשים באפליקציה בכל חודש, הסתכם ל-1.45 מיליון ב-30 לספטמבר השנה, לעומת 1.06 מיליון בתקופה המקבילה ב-2020. הנתונים שהחברה מפרסמת מבוססים על מידע שהועבר לה מחנויות האפליקציות של אפל וגוגל.
בחודש ספטמבר 2021 השיקה החברה גרסה חדשה של אפליקציית Scan Photo הכוללת אפשרות להנפשת תמונות במסגרת שיתוף פעולה עם חברת די-איידנטיפיקטיון ובאוגוסט 2021 ,השיקה החברה אפליקציה חדשה המאפשרת למשתמשי הקצה לבצע השוואה בין תמונות של פרצופים, תוך הערכת מידת הדימיון (ב-%) בין הפרצופים השונים. האפליקציה זמינה להורדה בחנות האפליקציות של אפל והיא האפליקציה החמש עשרה של החברה.
פוטומיין החלה להיסחר בבורסת תל אביב בסוף מרץ השנה לאחר שגייסה 50 מיליון ש"ח לפי שווי של כ-65 מיליון דולר לפני הכסף. מאז הנפקתה צנחה המניה בשיעור של כ-40% ושווי השוק שלה כעת עומד על כ-40 מיליון דולר (130 מיליון ש"ח).
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן