חדשות שוק ההון
דיווח שוטףאפקון אנרגיות מתחדשות זכתה במכרז אנרגיה 5.5 מגהוואט בכ- 24 מיליון ש”ח
יו"ר אפקון מסר: " תחום האנרגיות התחדשות מהווה מנוע צמיחה אסטרטגי של הקבוצה ולכן אנחנו מרחיבים את הפעילות בתחום" האם בכך ענה ליאיר הראל וערן ליטבק בעניין הרכישה?
- ישראל רייף, יור אפקון
- צילום: אסף לב
חברת האנרגיה המתחדשת אפקון אנרגיות מתחדשות, חברת הבת של אפקון החזקות, נבחרה ע"י ועדת השיפוט המשותפת של משרד האנרגיה ומשרד החקלאות להקים שני פרויקטי אגרו-וולאטי, בהספק של 5.5 מגוואט. ההיקף הכספי של הפרויקט מוערך בכ-24 מיליון ₪.
הפעילות תהיה במושבים חקלאים בפזורה הבדואית בדרום הארץ. בנוסף, תוקם חווה אגרו סולארית בצפון הארץ.
פרויקט האגרו וולטאי - שילוב פאנלים סולריים בשדות חקלאיים - הוא תחום מתפתח וחדשני בכל העולם. אחד האתגרים המרכזיים בתחום הוא ליצור את התנאים האופטימליים לסביבת מחייה משותפת של הצמח והמתקן הסולרי. אפקון אנרגיות מתחדשות ערכה עבודות מחקר מעמיקות וחדשניות לבחירת זני הגידולים והטכנולוגיה הנכונה ביותר לשילוב בפרויקטים.
ישראל רייף, יו"ר אפקון מסר: " תחום האנרגיות התחדשות מהווה מנוע צמיחה אסטרטגי של הקבוצה ולכן אנחנו מרחיבים את הפעילות בתחום הן בישראל והן בעולם. פרויקטים אלו המשלבים טכנולוגיה ייחודית הם הכרחיים להמשך צמיחת התחום הסולארי בישראל תוך כדי שמירה על החקלאות במדינה."
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
אפקט SpaceX: האם זו הדרך החכמה לרכוב על הנפקת העשור?
-
החברה הביטחונית שמנייתה זינקה בעקבות שיתוף פוסט בלינקדין
-
מניות חברות האנרגיה המתחדשת - המניות שבלטו והסיכונים להמשך
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הידוק החנק על סין: חקיקה חדשה בארה”ב מאיימת על ענקית השבבים ההולנדית