חדשות שוק ההון
מיזוגים ורכישותהושלמה רכישת רשתות ביתילי, IDdesign ו-Urban על ידי מולטי ריטייל גרופ תמורת 100 מיליון
הרשתות ומפעילות יחד 32 סניפים, מפעל רהיטים ומרלו"ג, סך הכנסותיהן של הרשתות, לחציון הראשון של 2021, עומד על 85.3 מיליון ש"ח, עם רווח תפעולי של 7.9 מיליון ₪ ורווח נקי של 6 מיליון
- איציק אוזנה, מנכ"ל קבוצת אייס
- צילום: נמרוד גניש
קבוצת מולטי ריטייל גרופ, המחזיקה ברשתות ACE ואוטודיפו, הודיעה הבוקר כי הושלמה עסקת הרכישה של הרשתות ביתילי, IDdesign ו Urban, מקבוצת כרמל אחזקות. שווי העסקה הכולל עומד על 100 מיליון ₪. קבוצת מולטי ריטייל גרופ שילמה כ- 90 מיליון ₪ במועד השלמת העסקה, והיתרה בסך של כ 10 מיליון ₪, תשולם לאחר שנה ממועד ההשלמה.
איציק אוזנה, מנכ"ל קבוצת מולטי ריטייל גרופ, אמר: "נפעל להמשך איתור הזדמנויות השקעה אטרקטיביות עם אסטרטגיה שבסיסה מעגל רחב של שירותים מקצועיים בתחום הבית. העסקה משקפת את החזון של החברה להיות שחקנית מובילה בישראל בעולם הבית, הכולל בתוכו גם את שוק הריהוט המוערך כיום בישראל בכ 7 מיליארד ₪."
הרשתות ביתילי, IDdesign ו Urban עוסקות בייצור, יבוא ושיווק ריהוט, כלי בית ותאורה, ומפעילות יחד 32 סניפים, מפעל רהיטים ומרלו"ג. סך הכנסותיהן של הרשתות, לחציון הראשון של 2021, עומד על 85.3 מיליון ₪, עם רווח תפעולי של 7.9 מיליון ₪ ורווח נקי של 6 מיליון.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
אקסון ויז’ן חושפת את מערכת גילוי הרחפנים ClearSky כנגד רחפנים מבוססי סיב
-
המניה שקורסת במסחר בצל ביטול שותפות מפתח בתחום ה-AI
-
הכירו את החברה שנמצאת בעורק החיים של מהפכת ה-AI והרכבים האוטונומיים
-
החברות שמעניינות אתכם: 10 המניות שגולשי הבורסה חיפשו הכי הרבה ב-2025
-
אחרי צלילה של 60% בשנה: הישראלית שמפתיעה את האנליסטים ומזנקת בוול סטריט