חדשות שוק ההון
אורה סמארט אייר: ההזמנות ממערכות החינוך בישראל - 7.2 מיליון שקל מתחילת השנה
החל מסוף יולי ועד היום קיבלה החברה הזמנות רכש מחייבות בהיקף של כ-2 מיליון שקל מעיריות וישובים ברחבי הארץ
- אביעד שניידרמן, לשעבר מנכ"ל אורה אייר
- צילום: טל זליקוביץ
אורה סמארט אייר עדכנה היום (א’) כי החל מסוף חודש יולי ועד היום קיבלה החברה הזמנות רכש מחייבות נוספות בהיקף של כ-2 מיליון שקל (כולל מע"מ) מעיריות וישובים ברחבי הארץ לצורך אספקת מערכות של החברה.
דיווח זה על ההזמנות המחייבות מצטרף לדיווחים קודמים בעניין הזמנות רכש בהיקף כולל של כ-5.2 מיליון שקל, וכולל דיווח זה בכ-7.2 מיליון שקל ממערכות החינוך בישראל מתחילת השנה. מניית החברה עולה ב-1.5% בניגוד למגמה השלילית בבורסה.
ההזמנות המחייבות הן במסגרת תכנית תקצוב של רכישה, התקנה ותחזוקה של מטהרי אוויר במוסדות חינוך של משרד החינוך עבור רשויות מקומיות, וזאת בהתאם לקול הקורא שפרסם משרד החינוך בעניין ביום 3 בינואר 2022.
אורה סמארט אייר עוסקת בפיתוח, שיווק ותפעול פלטפורמות חכמות לטיהור אוויר. לחברה מוצר בשם Aura Air ומוצר נוסף Aura Air Mini המיוצרים במפעלי קבוצת בית אל בארץ וגם בארה"ב.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
3
חברה כושלת
-
2
וואלה צמרמורת
-
1
מרגש