חדשות שוק ההון
נצבא הפכה להיות בעל עניין בנורסטאר: הזרימה 20 מיליון שקל בהנפקה
במסגרת ההנפקה שהשלימה נורסטאר בהצלחה בעל השליטה הזרים 90 מיליון שקל; ישראל קנדה ורמי לוי לא השתתפו בהנפקה
- חיים כצמן, מייסד ומנכל ג'י סיטי
- צילום: יח"צ
בין המשקיעים שהשתתפו בגיוס שחברת נורסטאר השלימה אתמול היא חברת נצבא של קובי מימון שהשתתפה ב-20 מיליון שקל. נורסטאר השלימה אתמול גיוס הון של 306 מיליון שקל, במחיר של 15 שקל למניה (מעל מחיר המינימים בהצעה של 13.18 שקל).
נצבא היא חברה בת של אקויטל. מוקדם יותר השבוע הודיעה אקויטל לנפטא כי אין בכוונתה להתמזג ובכך ויתרה על קיפול של עוד שכבה בפירמידה של קובי מימון. הבוקר נפטא הודיעה על חלוקת דיבידנד של 330 מיליון שקל אחרי ההודעה על הפסקת המו"מ למיזוג, וכי ברשותה יתרת עודפים לחלוקה בהיקף של מיליארד שקל.
ובחזרה לנורסטאר. נצבא הפכה לבעלת עניין עם אחזקה של 5.3% בנורסטאר. בהנפקה השתתף גם בעל השליטה חיים כצמן שהזרים 90 מיליון שקל לחברה. חיזוק מבנה ההון של נורסטאר ינתק במעט את הקשר לחברה הבת, ג’י סיטי, בה היא תלויה במשיכת דיבידנדים למרות המינוף הגבוה אליו נקלעה.
מי שלא השתתף בהנפקה זו ישראל קנדה שלא הזרימה את חלקה ואחזקתה דוללה ל-14%. עוד משקיע ששמו לא נכלל ברשימת הניצעים בהנפקה הוא רמי לוי שלא השתתף וחלוק ידולל בהתאם.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הזמני יהפוך לקבוע? אלו ההשלכות של הפסקת האש על השווקים
-
לאחר פיצוץ המשא ומתן בין ארה”ב לאיראן - לאן הולכים המדדים בשבוע הקרוב?
-
הכללים הישנים אינם תקפים עוד: המגזר שצפוי ליהנות משינוי כללי המשחק
-
שלדים עם יחסי ציבור? הפסקת האש מפוצצת את הבועה בחלק מהביטחוניות הקטנות
הוסיפו תגובה לכתבה
-
4
תרשום נגמר מאבקי השליטה
ברק קיבל כרטיס אדום מהבנקים
-
3
"אופס"
פשוט אין התלהבות. זה לא מה שרציתי לראות בהנפקה הזאת.
-
2
מביז
לביזפורטל נודע כי רמי לוי לא הצליח לקנות בהנפקה אבל רכש היום 1% מהמניות ב-5.5 מיליון שקל וצפוי לחזור להיות בעל עניין מצד אחד מאמין בחברה- מצד שני שם מחיר מינימום בהנפקה.
-
1
שים לב שרמי לוי קנה במהלך המסחר
בדיווח הקודם היה לו 2 מיליון מניות ועכשיו 2.5 מיליון מניות שמביא אותו לאחזקה של 4 אחוז