חדשות שוק ההון

אחרי שרכשה את צ’ק אפ: מולטי ריטייל מצאה אי דיוקים מהותיים במצג הכספי שהוצג לה

ולטי ריטייל, הכוללת את הרשתות ACE, אוטודיפו, ביתילי, IDdesign ו-Urban, רצתה להרחיב עם הרכישה את פעילותה הקמעונאית בעולם הרכב, אך עשויה לשלם מחיר גבוה מהצפוי

  • חדשות ספונסר
  • 2
אחרי שרכשה את צ’ק אפ: מולטי ריטייל מצאה אי דיוקים מהותיים במצג הכספי שהוצג לה
  • איציק אוזנה, מנכ"ל קבוצת אייס
  • צילום: נמרוד גניש

חברת מולטי ריטייל גרופ, שרכשה בסוף 2022 את רשת צ’ק אפ (CheckUp) תמורת כ-8.2 מיליון שקל, דיווחה היום כי נמצאו אי דיוקים מהותיים במצגים הכספיים שנמסרו לה במסגרת ההסכם.

חברת מולטי ריטייל, הכוללת את הרשתות ACE, אוטודיפו, ביתילי, IDdesign ו-Urban, רצתה להרחיב עם הרכישה את פעילותה הקמעונאית בעולם הרכב. צ’ק אפ, מרכזי שירות לרכב, לצמיגים ולמערכות נלוות- מחברת טכנוטיירס, מונה 4 מוסכים עצמאיים וכ-10 סניפים של מרכזי שירות קטנים הפועלים בתוך מוסכי יבואני רכב או מוסכים עצמאיים.

במחצית הראשונה של 2022 הסתכמו הכנסות צ’ק אפ בכ-9.8 מיליון שקל, והרווח התפעולי עמד על כ-1.5 מיליון שקל. בשנת 2021 הסתכמו הכנסות צ’ק אפ בכ-19.6 מיליון ₪ והרווח התפעולי עמד על כ-3.1 מיליון שקל.

במולטי ריטייל מוסרים כי החברה פועלת עם יועציה המשפטיים על מנת למצות את זכויותיה.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 2
    העיקר לרכוש

    לפני שאיציק אוזנה מנסה לרכוש עוד ועוד רשתות בשביל לשים את השם שלו על המפה, שינסה קודם כל לדאוג לרכישות שכבר בוצעו. שירותי לקוחות, מענה, יחס, איכות. עוד כמה שנים שמו ייפול ולא יהיה לו את מי להאשים חוץ מאת עצמו. דרך אגב, אייס מבאס!

    • עידית
  • 1
    מכת מדינה

    יותר ויותר מוכרים מרמים ומציגים מצג שווא , חייבים ענישה מרתיעה

אולי יעניין אותך