חדשות שוק ההון
מניבים צפויה לרשום רווחי שיערוך נדל”ן של עד 80 מיליון שקל ברבעון השלישי
מניבים תרשום רווחי שיערוך כתוצאה מגידול ב-NOI מנכסי החברה, מעליית מדד המחירים וכן משיערוך לראשונה של נכסי החברה בבני ברק ובקיסריה
- עופר אברם, מנכל מניבים קרן הריט החדשה
- צילום: אבישי פינקלשטיין
חברת הנדל"ן מניבים דיווחה היום (א’) כי במסגרת העבודה על הדוחות הכספיים, הצטברו אינדיקציות ראשוניות לכך שהחברה צפוייה לרשום בגין הרבעון הרביעי לשנת 2022 רווחים מהתאמת שווי הוגן של נדל"ן להשקעה בהיקף הנאמד בכ-70-80 מיליון שקל, לפני קיזוז הוצאות רכישה בסך כ-8.75 מיליון שקל בגין רכישת הנכס ברמת החייל.
רווחי השיערוך נובעים מגידול ב-NOI מנכסי החברה כתוצאה מעליה בשיעורי התפוסה ושינויים ריאליים, מעליית מדד המחירים וכן משיערוך לראשונה של נכסי החברה בבני ברק ובקיסריה שנרכשו בתחילת שנת 2022. שיעורי ההיוון ששימשו את מעריכי השווי החיצוניים נותרו ללא שינוי.
כמו-כן נבחנה הערכת השווי של נכס החברה בנהריה המושכר לחברת להבים (מקובצת Pratt & Withney), בעקבות הודעת השוכר על כוונתו להפסיק את פעילותו בנכס באופן מדורג עד שנת 2025, והתקבלה אינדיקציה לפיה לא צפוי שינוי מהותי בשווי ההוגן של הנכס. יצוין, כי הנכס מושכר לשוכר בהסכם שכירות מחייב עד לחודש יוני 2029.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
עסקה בין רוצח לוכד הנחשים וגיא גיאור מטיסה את אקסיליון - ומי אחרון לדעת?
-
הזמני יהפוך לקבוע? אלו ההשלכות של הפסקת האש על השווקים
-
לאחר פיצוץ המשא ומתן בין ארה”ב לאיראן - לאן הולכים המדדים בשבוע הקרוב?
-
הכללים הישנים אינם תקפים עוד: המגזר שצפוי ליהנות משינוי כללי המשחק
-
שלדים עם יחסי ציבור? הפסקת האש מפוצצת את הבועה בחלק מהביטחוניות הקטנות