חדשות שוק ההון
אחרי חצי שנה: מנכ”ל יבואנית אפל בישראל התפטר - קיבל הצעה ”אטרקטיבית במיוחד”
דוידי פיאמנטה, הודיע על החלטתו לסיים את תפקידו וזאת לפני שסגר שנה בתפקיד; ברבעון הראשון רשמה החברה ירידה של 42% ברווח הנקי
- דוידי פיאמנטה, לשעבר מנכ"ל אייקון גרופ
- צילום: יח"צ
יבואנית של אפל, לנובו (Lenovo) ואסוס (Asus) בישראל, חברת אייקון גרופ, דיווחה הבוקר (ד’) כי המנכ"ל של החברה, דוידי פיאמנטה, הודיע על החלטתו לסיים את תפקידו וזאת בתום חצי שנה של כהונה.
מהודעת החברה עולה כי פיאמנטה מסיים את תפקידו על רקע הצעה "אטרקטיבית במיוחד" שקיבל לכהן בתפקיד מנכ"ל בקבוצה פרטית גדולה בתחום שלא קשור לתחום פעילותה של אייקון גרופ.
פיאמנטה ימשיך לכהן עד תום השנה או מציאת מחליף ובכל מקרה לא לפני 3 חודשים מהיום. ישנה אפשרות שהוא ימשיך לכהן כדירקטור בחברה, כך לפי הודעתה של אייקון.
רק במרץ האחרון נכנס פיאמנטה לתפקיד המנכ"ל במקומה של איילת צרפתי רוזן. לפני כן פיאמנטה שימש 8 שנים כמנכ"ל קבוצת הרכב הפרטי כלמוביל ולפני כן היה מנכ"ל סאני טלקום.
אייקון נכנסה לבורסה בגל ההנפקות של 2021 כשגייסה 150 מיליון שקל לפי שווי חברה הנושק ל-800 מיליון שקל. כיום החברה נסחרת לפי שווי של 375 מיליון שקל בלבד. הכנסות הקבוצה ברבעון הראשון של שנת 2023 הסתכמו בכ-365 מיליון שקל, לעומת הכנסות של כ-459 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי של אייקון נחתך ב-42% ברבעון הראשון של השנה ל-11.7 מיליון שקל בלבד.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
אקסון ויז’ן חושפת את מערכת גילוי הרחפנים ClearSky כנגד רחפנים מבוססי סיב
-
המניה שקורסת במסחר בצל ביטול שותפות מפתח בתחום ה-AI
-
הכירו את החברה שנמצאת בעורק החיים של מהפכת ה-AI והרכבים האוטונומיים
-
החברות שמעניינות אתכם: 10 המניות שגולשי הבורסה חיפשו הכי הרבה ב-2025
-
אחרי צלילה של 60% בשנה: הישראלית שמפתיעה את האנליסטים ומזנקת בוול סטריט
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
אולי יהיה הנגיד הבא?