חדשות שוק ההון
אינדורמה תשפר את ההצעה? השוק חושב שהצעת הרכש לאבגול די מעליבה
בעלת השליטה באבגול חברת אינדורמה הגישה הצעת רכש מלאה לחברה בפרמייה של 10% על מחיר הבסיס הבוקר. בשוק מניחים כי הצעת הרכש תשופר
- סיון ידיד-ציון, מנכ"ל אבגול תעשיות
- צילום: ליה יפה
חברת אבגול דיווחה אמש על קבלת הצעת רכש מבעלת השליטה חברת אינדורמה, לרכישה מלאה של מניות אבגול לפי שער של 141 אגורות. מדובר בפרמייה של כ-10% על שער הסגירה אתמול, וכעת המניה עולה -158 אגורות.
בעלת השליטה אינדורמה מציעה לרכוש את כלל המניות המוחזקות על ידי הציבור (34.03%) ומתנה את הרכישה בקבלה מלאה של הצעת הרכש.
הצעת הרכש משקפת לאבגול שווי של כ-420 מיליון שקל, ועם הזינוק כעת החברה נסחרת לפי שווי של 486 מיליון שקל, מה שמעלה את הסברה בשוק כי אינדורמה תשפר את הצעת הרכש.
אינדורמה רכשה את השליטה באבגול לפני כחמש שנים לפי שווי של 1.7 מיליארד שקל, פי 4.5 מעל לשווי שאבגול נסחרה לפני הזינוק הבוקר.
אבגול עוסקת בייצור בדים לא ארוגים המשמשים כחומרי גלם לתעשיית החיתולים והמגבונים. החברה רשמה ברבעון השני של השנה ירידה בהכנסות מ-114 מיליון דולר ל-80 מיליון דולר בלבד, כאשר הרווח הגולמי הצטמק ב-54% ובשורה התחתונה החברה מחקה את הרווח שהסתכם ב-810 אלף דולר לעומת מעל 12 מיליון דולר ברבעון המקביל.
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
גם אם ישפרו זה לא יהיה דרמטי
מכרתי את הקצת שהיה לי היום. ישפרו אולי 10-15% והשוק כבר משקף את זה. לא ברור כמה כסף טוב הם ירצו לשפוך לחברה אחרי שהפסידו שלושה רבעים מההשקעה שלהם בחמש שנים. המכירות ירדו לקצת יותר מחצי לאחרונה. לא הייתי נכנס לאבגול בתנאים האלה.