חדשות שוק ההון

אלקטרה פאוור גייסה 59 מיליון שקל במניות - למרות הדיסקאונט הציבור הדיר את רגליו

אלקטרה פאוור, שרוצה להיות השחקן המוביל בשוק אספקת האנרגיה הירוקה, השלימה גיוס רק מהזמנות מוקדמות של משקיעים מסווגים

  • חדשות ספונסר
  • 2
אלקטרה פאוור גייסה 59 מיליון שקל במניות - למרות הדיסקאונט הציבור הדיר את רגליו
  • חן מלמד, לשעבר מנכ"ל אלקטרה פאוור
  • צילום: דרור סבג

אלקטרה פאוור השלימה גיוס של 59 מיליון שקל במניות במסגרת הנפקה שנסגרה בעיקר הודות להשקעה של בעלת השליטה, אלקו של האחים זלקינד, שהזרימו 29 מיליון שקל ועלתה לאחזקה של 61% בחברה.

המחיר למניה בהנפקה היה 31.76 שקל, מתחת למחיר השוק בעת פרסום היציאה לגיוס, אבל גם הדיסקאונט לא משך את הציבור שהדיר את רגליו מההנפקה.

במסגרת המכרז התקבלו הזמנות לרכישת 18,532 יחידות - כולן על פי התחייבויות מוקדמות של משקיעים מסווגים. כלו מר, כל הגיוס הינו מהזמנות מוקדמות, בעוד החברה כיוונה לגייס בין 80 ל-100 מיליון שקל.

אלקטרה פאוור, בניהולו של חן מלמד, חתמה בחודש שעבר על הסכם עם אנלייט למכירת חשמל, בהמשך להסכמים נוספים עם חברות בתחום, כמו רכישת חשמל מפריים אנרג’י בכ-850 מיליון שקל למשך 15 שנה, EDF ישראל, במטרה להיות שחקן מרכזי בשוק ולהוביל את אספקת החשמל הירוק למשקי הבית לקראת האסדה של השוק שתאפשר מכירה שירה של חשמל ירוק החל מינואר 2024.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 2
    אלקטרה פאוור ופריים אנרג'י ממשיכים

    לחפור למטה... מינוס 7 הלך הכסף דוד

    • חכםחנוכה
  • 1
    כל האנרגיה הירוקה תצטרך אגירת אנרגיה

    סטורג דרופ יכולה להשתלב יפה

אולי יעניין אותך