חדשות שוק ההון
אפסלון ברנדס הודיעה על מסגרת אשראי והלוואה מהותית להרחבת הפעילות
יו"ר הדירקטוריון אבי בגס יעמיד לחברה מסגרת אשראי בהיקף מצטבר של 3.75 מיליון שקל; בנוסף, ישקיע מנכ"ל החברה אריאל דור 100 אלף דולר; התמורה תשמש לרכישת מלאי שיימכר ב-H1 2025
- אריאל דור, מנכ"ל אפסלון
- צילום: יח"צ
אפסלון ברנדס הולדינג, חברת ריטייל-טק המתמחה בייצור, מיתוג ומכירת מוצרי צריכה במרקטפלייסים כמו אמזון וולמארט, הודיעה על אישור של דירקטוריון החברה וועדת הביקורת לעסקת הלוואה והסכם מסגרת אשראי עם יו"ר הדירקטוריון, ויקטור אדריאן בגס, ומנכ"ל החברה מר אריאל דור.
העסקה מתבצעת על מנת לתמוך בהרחבת המלאי והמכירות של החברה לרבעונים הראשונים והשניים של שנת 2025 וזאת "בהתאם לצפי בגידול המכירות במותגים הקיימים של החברה", כך לפי הודעתה של אפסלון.
בגס יעמיד מסגרת אשראי בגובה 3.75 מיליון שקל למשך 24 חודשים בתנאים מיטיבים, ללא בטחונות וללא עלויות נוספות, וזאת על מנת לתמוך בצמיחת החברה וביכולת לנצל הזדמנויות מסחריות בזמן אמת. דור יעמיד הלוואה בסך 100 אלף דולר בתנאי ריבית אטרקטיביים מסוג SOFR ותוספת סיכון של 4.90%.
העסקה אושרה במסגרת תקנות ניירות ערך ותקנות ההקלות בעסקאות עם בעלי עניין, ואינה כוללת חלוקה כהגדרתה בחוק החברות.
לדברי אריאל דור, מנכ"ל החברה, "ההסכמים הללו נועדו לתמוך בגידול האורגני של אפסלון בתקופות המכירה של חציון ראשון 2025. מהלכים אלו מאפשרים לנו גמישות תפעולית והרחבת המלאי והיקף המכירות במהירות תוך שמירה על ניהול פיננסי נכון לטובת החברה ובעלי המניות."
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
מה עושה החברה? מה הערך המוסף שלה?
זוכר הודעות על רכישת חנויות וירטואליות. מה יצא מהרכישות? למה לרכוש חנויות כאלה?