חדשות שוק ההון
קרור מעלה את תחזית הרווח הנקי של יפאורה לעד 90 מיליון שקל ב-2024
את הרבעון השלישי של השנה סיימה קרור עם ירידה בהכנסות אך בשורה התחתונה הרווח הנקי נותר על כ-40 מיליון שקל
- צילום: depositphotos / woodkern
קרור החזקות פרסמה את הדוחות לרבעון השלישי של השנה והעלתה ב-10 מיליון שקל את תחזית הרווח של יפאורה לשנת 2024. החברה צופה כעת ליפאורה טווח של 90-85 מיליון שקל בשורה התחתונה, לעומת תחזית קודמת בטווח של 80-75 מיליון שקל.
את הרבעון השלישי של השנה סיימה קרור עם ירידה בהכנסות אך בשורה התחתונה הרווח הנקי נותר על כ-40 מיליון שקל. ההכנסות ממכירות ירדו מ-290.6 מיליון שקל ברבעון השלישי אשתקד ל-258.3 מיליון שקל ברבעון השלישי השנה.
הרווח הגולמי ירד מ-126.1 מיליון שקל ל-122.1 מיליון שקל ברבעון השלישי השנה. החברה רשמה הוצאות אחרות בסך 2 מיליון שקל לעומת הכנסות אחרות של 1.47 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח התפעולי התמתן מ-42 מיליון שקל ל-41.2 מיליון שקל ברבעון השלישי.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הסקירה השבועית: הגורמים שיספקו תמיכה לשוק, וניתוח טכני לני”ע שבמוקד הזירה
-
נפט, דולר ואג”ח אמריקאי - אלו ההשלכות של הסכם מול איראן בשווקים הפיננסים