חדשות שוק ההון
וילק חתמה על מזכר הבנות עם צ’יליון ישראל לשת”פ בתחום הקוסמטיקה
וילק שנכנסה לבורסה בגל העכור של 2021 ונסחרה קרוב לשווי של 300 מיליון שקל, לא הצליחה מאז לממש את החלום שהיה לבלהות עבור המשקיעים; כעת תשלב את הטכנולוגיה בתחום הקוסמטי
- צילום: פלאש 90, הדר יואביאן
חברת וילק טכנולוגיות דיווחה על מזכר הבנות לשיתוף פעולה עם חברת צ’יליון ישראל בע"מ להטמעת רכיבי החלב של החברה למוצרים בתחום הקוסמטיקה.
ההסכם מהווה המשך ישיר לדיווח מה-31 במרץ 2025 על שיתוף פעולה עם חברת ביו-ליף בע"מ, ומטרתו לפתח מוצרי קוסמטיקה תחת מותג פרימיום.
וילק נכנסה לבורסה ב-2021 כחברת חלום והחלה להיסחר לפי שווי של 291 מיליון שקל. אלא שהחלום היה בלהות עבור המשקיעים אחרי צניחת המניה למצולות, וכיום וילק נסחרת לפי שווי חברה של 13 מיליון שקל בלבד. החברה נושאת הערת ’עסק חי’ ולא הצליחה להציג הכנסות.
מזכר ההבנות, שצפוי להפוך להסכם מלא בתוך 90 יום, מתמקד בשילוב היכולות הטכנולוגיות של החברה, טכנולוגיית המיקרו-קפסולציה של ביו-ליף ורכיבי חלב ייחודיים, עם המומחיות של צ’יליון בייצור מוצרי טיפוח עור.
על פי ההודעה, המוצרים המפותחים ישלבו ריחות ורכיבים מזינים, במטרה להציב סטנדרט חדש בשוק הקוסמטיקה. שיתוף הפעולה עם צ’יליון נועד לקצר את זמני הפיתוח ולהביא למוצרים מסחריים, תוך שמירה על איכות גבוהה. החברה תוביל את תהליך המיקרו-קפסולציה ותבטיח את איכות הרכיבים, בעוד צ’יליון תספק חומרי גלם, ידע טכנולוגי ופלטפורמת ייצור. לאחר השלמת הפיתוח, הצדדים מתכננים לעבור לייצור המוני, כאשר הרווחים יחולקו שווה בשווה לאחר ניכוי הוצאות.
הקניין הרוחני שייווצר במהלך המיזם יהיה בבעלות משותפת, בכפוף להסכמי רישיון קיימים. שני הצדדים התחייבו לקדם את שיווק המוצרים בערוצים מובילים, מתוך אמונה משותפת באיכותם ויעילותם. החברה ציינה כי שיתוף הפעולה עם צ’יליון וביו-ליף הוא חלק מאסטרטגיית מסחור מהיר, שתאפשר לה להציע מוצרים חדשניים ולהתבסס כמובילה בשוק הקוסמטיקה העולמי.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הסקירה השבועית: הגורמים שיספקו תמיכה לשוק, וניתוח טכני לני”ע שבמוקד הזירה
-
נפט, דולר ואג”ח אמריקאי - אלו ההשלכות של הסכם מול איראן בשווקים הפיננסים
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
כל הודעה כזו קפיצת חתול מת
כשהחברה תתחיל למכור אולי נתחיל לרוות נחת. בינתיים כל הודעה כזו מנוצלת רק לחילוץ שקועים.
-
1
וילק- הדבר הבא בבורסה הישראלית!