חדשות שוק ההון
בהמשך למוצר ”מהפכני” שהציגה: נור גייסה כ־10.6 מיליון שקל
כבר לצד הודעת החברה כי השלימה פיתוח מוצר חדש קופת קופת המזומנים הדלילה רמזה על הבאות; "הגיוס נועד לתמוך בהאצת הצמיחה העסקית של החברה"
- משה נור, מייסד ומנכ"ל נור אינק אינוביישנס
- צילום: יח"צ
נור אינק אינוביישנס, המפתחת דיו פיגמנטי ירוק מבוסס מים להדפסה דיגיטלית על טקסטיל, השלימה סבב גיוס הון בהיקף של כ־10.6 מיליון שקל.
בהנפקה לקחו חלק מספר יזמים בולטים ובעלי הון, כמו: המיליארדר האמריקאי ג’וסיף סיט (Joseph sitt), ירון יעקבי, צביקה ויליגר, זאב ברונפלד, ירון יעקובי וצחי חג’ג’ ששמו את הרוב.
על פי הודעת החברה, "הגיוס נועד לתמוך בהאצת הצמיחה העסקית של החברה לרבות פעילות מסחרית חדשה בארה״ב ובהודו, הרחבת תשתית ייצור והעמקת המחקר בתחום הדיו הלבן [SK1] והסובלימציה".
כפי שצפינו ב"ספונסר" כבר לצד הודעת החברה השלמת פיתוח מוצר חדש (אותו כינתה "מהפכני"), היה נראה לנו נוכח קופת המזומנים הדלה כי הגיוס מעבר לפינה.
לפני ההודעה, מנייתה של נור לא ידעה נחת בלשון המעטה והציגה תשואה שלילית של עשרות אחוזים לרמת שפל היסטורי. אלא שההודעה הציתה מחדש את החלום והמניה רשמה עליות, כשרק בשבוע האחרון הוסיפה 24% לערכה.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המהפך של מאיר שמיר: איך חברת האחזקות הוותיקה הפכה לתחנת כוח של תשואות
-
הסקירה השבועית: הבורסה שוברת שיאים - מה אומר הניתוח הטכני להמשך?
-
האופוריה בבורסה מול המחנק ברחוב: האם שוק ההון איבד קשר למציאות?
-
מגה אור: הרווח הנקי עלה ב-28% ל-844.3 מיליון שקל; מספקת תחזית אגרסיבית
-
”שיבוש משינוי האלגוריתם”: איל מיקיאג’ קרסה ב-50% בוול סטריט