ירידות בבורסה ברקע למבול דוחות: בזק מאבדת 4.9% במחזור הגבוה בת”א
תאת טכנולוגיות צונחת לאחר הדוחות; וואן טכנולוגיות רשמה צמיחה של כ-15% בהכנסות לכ-1.1 מיליארד שקל; טכנולוגיות גילוי גז ואש הפסידה 1.1 מיליון דולר במחצית - צופה איזון תפעולי עוד השנה
- צילום: AI
יום המסחר השלישי לשבוע זה בבורסה בתל אביב מתנהל בטריטוריה האדומה ברקע להמשך עונת הדוחות לרבעון השני של 2025. מדד ת"א 35 משיל 0.7%, ת"א 90 יורד ב-0.76% מדד הבנקים משיל 0.47%. הדולר נסחר ללא שינוי מהותי סביב 3.42 שקלים.
בזק יורדת ב-4.3% במחזור מסחר הגבוה בבורסה ברקע למימוש מניות מצד ביקום שתפנה את התמורה לפרעון מלא לסדרת אג"ח - לכתבה המלאה.
נייס צונחת ב-4.5%, נובה מאבדת 1.75%, למרות שפנינסולה פרסמה דוחות שהצביעו על המשך צמיחה המניה כלל לא מרכזת מחזור מסחר - לכתבה המלאה.
תאת טכנולוגיות מאבדת גובה לאחר הדוחות. החברה פספסה את תחזיות השוק, גם ברווח וגם בהכנסות - לכתבה המלאה.
בתי זיקוק אשדוד פרסמה עדכון לפיו חלק ממתקי החברה שבו לפעיות. אבדן ה-EBITDA בצל התקלה מוערך בין 50-45 מיליון דולר.
קנדה גלובל הודיעה על רכישת השליטה בנכס במיאמי תמורת 106 מיליון דולר, יחד עם יקיר גבאי ואדם נוימן - לכתבה המלאה.
יעקב פיננסים פרסמה דוחות - הרווח הנקי ברבעון השני גדל בכ-21.5% והסתכם בכ-21.1 מיליון שקל לעומת כ-17.4 מיליון שקל ברבעון המקביל. תיק האשראי גדל בכ-52.7% (כ-884 מיליון שקל) והסתכם בסוף יוני 2025 בכ-2.56 מיליארד שקל לעומת כ-1.68 מיליארד שקל בסוף יוני 2024.
וואן טכנולוגיות רשמה צמיחה בהכנסות של כ-15% לכ-1.1 מיליארד שקל בעיקר כתוצאה מצמיחה אורגנית. הרווח הנקי ברבעון עלה בכ-24% לכ-69 מיליון שקל, בהשוואה לכ-56 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
ר.ג.א פרסמה דוחות לרבעון השני של השנה אותו סיימה עם רווח תפעולי של 8 מיליון שקל בהשוואה לרווח תפעולי של 5.1 מיליון שקל ברבעון הראשון השנה.
טכנולוגיות גילוי גז ואש פרסמה דוחות כספיים ורשמה הפסד של כ-1.1 מיליון דולר במחצית הראשונה של השנה. עם זאת, החברה מעריכה הגעה לאיזון תפעולי עד סוף השנה.
יתרות השורטים השבועיות במניות הנסחרות בבורסה בתל אביב עודכנו אתמול, והצביעו על נסיגה של היקף היתרות שורט בבנקים ברקע להחלטה להעלות את היקף הדיבידנדים שיאושר להם לחלק רגע לפני פרסום הדוחות הכספיים השבוע. מנגד, אלביט מערכות עלתה מספר מקומות בטבלה על רקע החשש הגובר מחרמות בקשר למכירת נשק מישראל, בין היתר, על רקע ההחלטה של גרמניה להטיל אמברגו נשק חלקי על ישראל.