חדשות שוק ההון

רשת מלונות דן נכנסת לארה”ב: רוכשת את מלון NoMo SoHo ב-125 מיליון דולר

זאת מתחת לשוויו בספריה של ספיר קורפ במחצית השנה שעמד על כ-150 מיליון דולר

  • חדשות ספונסר
רשת מלונות דן נכנסת לארה”ב: רוכשת את מלון NoMo SoHo ב-125 מיליון דולר
  • צילום: יח"צ

רשת מלונות דן מרחיבה את פעילותה לחו"ל ונכנסת לראשונה לארצות הברית. הרשת רוכשת את בית המלון NoMo SoHo במנהטן ניו יורק, ארה"ב תמורת 125 מיליון דולר מחברת ספיר קורפ. שווי המלון על פי דוח הרבעון השני 2025 עומד על 149.9 מיליון דולר. לפני כעשור הנכס החליף ידיים תמורת כ-213 מיליון דולר.

על פי הנתונים שמסרה ספיר קורפ, שיעור התפוסה הממוצע של המלון עמד על 82% בשנת 2024 ועל 73% במחצית הראשונה של 2025, והכנסותיו בתקופות אלו הסתכמו בכ-33.6 מיליון דולר ובכ-13.2 מיליון דולר בהתאמה. הרווח התפעולי לפני מס ופחת ( EBITDA ) עמד על 7.4 מיליון דולר ב-2024 ועל 674 אלף דולר במחצית הראשונה של 2025.

בית המלון NoMo SoHo, הממוקם ברח’ Crosby 9 ברובע סוהו במנהטן ניו יורק, כולל 26 קומות ו-264 חדרים וסוויטות. ה-NoMo SoHo כולל מסעדת NoMo Kitchen, בית קפה Sip Happens, חדרי ישיבות ומרכז כושר.

המלון NoMo SoHo נמצא בלב מנהטן, בסמוך למגוון רחב של גלריות אמנות, חנויות יוקרה ומסעדות והוא ממוקם באחד המבנים הגבוהים ביותר בסוהו.

שלומי טחן, מנכ"ל מלונות דן: "אנו גאים ונרגשים להיכנס לראשונה לארצות הברית ולהכריז על רכישת בית המלון NoMo SoHo הממוקם ברובע האופנתי והצעיר ביותר במנהטן ניו יורק. אנו מתכוונים לשפץ את המלון ולהציע בו את חוויית השירות והאירוח האולטימטיבית הידועה של רשת מלונות דן."

גידי פדרמן, יו"ר חברת מלונות דן: "אני מברך על ההחלטה להיכנס לתחום המלונאות בארצות הברית. אני מודה לכל הצוות שעבד רבות על מנת שהעסקה הזאת תיחתם."

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך