חדשות שוק ההון
ר.ג.א זכתה במכרז לפינוי ואיסוף אשפה ברשות מקומית בהיקף של עד 34 מיליון שקל
מדובר בחידוש של התקשרות קודמת בסך 6.8 מיליון שקל לשנה ל-3 שנים נוספות, עם אופציית הארכה לתקופה של 2 שנים נוספות
- דניאל לבנטל, יו"ר ר.ג.א
- צילום: יח"צ
ר.ג.א, המספקת שירותי פינוי ואיסוף אשפה, ניקיון ותברואה לרשויות מקומיות ולגופים ממשלתיים - הודיעה על זכייה במכרז למתן שירותי פינוי ואיסוף אשפה לרשות מקומית במרכז הארץ.
המכרז מהווה חידוש של התקשרות קודמת לתקופה בת 3 שנים, כשלרשות המקומית אופציה להארכת ההתקשרות לתקופות נוספות של עד 2 שנים (ובסה"כ עד 5 שנים).
להערכת החברה, המחזור השנתי הצפוי בגין מתן השירותים במסגרת המכרז עומד על סך של כ-6.8 מיליון שקל, והמחזור הכולל הצפוי לכלל תקופת ההתקשרות (תחת הנחת מימוש מלוא תקופת האופציה) עומד על סך של כ-34 מיליון שקל.
במסגרת הדוחות הכספיים לרבעון השני של 2025, דיווחה ר.ג.א על צבר הזמנות חתום בהיקף של כ-1.4 מיליארד שקל לשנים 2025–2029, כולל חוזים קיימים ומכרזים שזכתה בהם החברה לאחרונה.
לדברי יו"ר ר.ג.א, דניאל לבנטל, "אנחנו ממשיכים לראות מגמת תנופה ברורה בפעילות החברה ובאמון שמביעים בנו לקוחותינו - רשויות מקומיות וגופים ציבוריים מכל רחבי הארץ. הזכייה הנוכחית מצטרפת לשורת זכיות נוספות בתקופה האחרונה ומשקפת את היציבות, האמינות והמקצועיות שמלוות את ר.ג.א כבר למעלה משלושה עשורים. אנו גאים להמשיך ולהיות שותפים מרכזיים בשיפור איכות החיים ובשמירה על סביבה נקייה ומתוחזקת עבור מאות אלפי תושבים בישראל."
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המהפך של מאיר שמיר: איך חברת האחזקות הוותיקה הפכה לתחנת כוח של תשואות
-
הסקירה השבועית: הבורסה שוברת שיאים - מה אומר הניתוח הטכני להמשך?
-
”שיבוש משינוי האלגוריתם”: איל מיקיאג’ קרסה ב-50% בוול סטריט
-
האופוריה בבורסה מול המחנק ברחוב: האם שוק ההון איבד קשר למציאות?
-
מגה אור: הרווח הנקי עלה ב-28% ל-844.3 מיליון שקל; מספקת תחזית אגרסיבית
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
מדובר בחידוש חוזה. נחמד.
-
1
הודעה פצצה נחליף קידומת היום אמן