חדשות שוק ההון
דוחות כספייםבלדי סיכמה רבעון עם עלייה של 14% בהכנסות לכ-430 מיליון שקל
הרווח התפעולי ירד קלות ל-48.5 מיליון שקל; הרווח הנקי לרבעון השלישי של 2025 הסתכם לכ-32.7 מיליון שקל, לעומת כ-33.7 מיליון שקל ברבעון המקביל
- צילום: אביב ממו
חברת בלדי, העוסקת בייבוא, ייצור ועיבוד מוצרי מזון, ובפרט מוצרי בשר, פרסמה את תוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי של 2025.
ההכנסות ברבעון השלישי לשנת 2025 צמחו בכ- 13.8% לכ-428.6 מיליון שקל, לעומת כ-376.6 מיליון בתקופה המקבילה בשנת 2024. מקור הגידול הוא צמיחת הפעילות אצל חלק מלקוחות החברה הקיימים והתקשרויות עם לקוחות חדשים, כמו גם כן עיתוי החגים.
הרווח הגולמי ברבעון השלישי של 2025 גדל בכ- 8.5% לכ-88 מיליון שקל, בהשוואה לכ-81 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2024.
הרווח התפעולי ברבעון השלישי של 2025 הסתכם לכ-48.5 מיליון שקל (כ- 11.3% מההכנסות), לעומת כ-48.8 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2024 ( 12.9% מההכנסות).
הרווח הנקי לרבעון השלישי של 2025 הסתכם לכ-32.7 מיליון שקל, לעומת כ-33.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד, וכ-25.5 מיליון ברבעון השני של 2025. הקיטון נובע מהוצאות אחרות, נטו שנרשמו ברבעון בהיקף של כ-3.3 מיליון שקל ומיוחסות בעיקרן להליך משפטי, וכן מגידול בהוצאות מימון, נטו המיוחס בעיקר לשינויים בנגזרים פיננסיים והפרשי שער. בנטרול סעיף הוצאות אחרות, נטו, גדל הרווח הנקי ברבעון לכ-35 מיליון שקל.
ה- EBITDA ברבעון השלישי של 2025 הסתכם לכ-54.4 מיליון שקל, לעומת כ-54.8 מיליון שקל ברבעון השלישי בשנת 2024.
דירקטוריון החברה הכריז על חלוקת דיבידנד בסך של 10 מיליון שקל.
אורן נגר, מנכ"ל בלדי: "הרבעון השלישי של 2025 משקף את המשך יישום אסטרטגית ההתרחבות של החברה בתחומי פעילותה. הגידול המשמעותי בהכנסות נובע מהעמקת הפעילות עם לקוחות ותיקים לצד שיתופי פעולה חדשים, ומצביע על ביקוש למוצרים ואיכות המענה שאנחנו מספקים לשוק. דירקטוריון החברה הכריז על חלוקת דיבידנד בהיקף של 10 מיליון שקל, בהמשך לחלוקות בהיקף של 30 מיליון שקל עד כה השנה, זאת כחלק משיתוף בעלי המניות בהצלחת החברה. נמשיך לפעול לפיתוח והשבחת הפעילות לטובת כלל בעלי העניין".
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המהפך של מאיר שמיר: איך חברת האחזקות הוותיקה הפכה לתחנת כוח של תשואות
-
הסקירה השבועית: הבורסה שוברת שיאים - מה אומר הניתוח הטכני להמשך?
-
”שיבוש משינוי האלגוריתם”: איל מיקיאג’ קרסה ב-50% בוול סטריט
-
האופוריה בבורסה מול המחנק ברחוב: האם שוק ההון איבד קשר למציאות?
-
מגה אור: הרווח הנקי עלה ב-28% ל-844.3 מיליון שקל; מספקת תחזית אגרסיבית