חדשות שוק ההון
הבעת אמון בג’י וואן: בעלת השליטה הגדילה אחזקות בכ-30 מיליון שקל
אתמול ביצעה יוניברסל מוטורס רכישת מניות מחוץ לבורסה בהיקף של כ־24.5 מיליון שקל, לפי מחיר של 8.68 שקל למניה, מידי קרן כלימארק, לצד רכישות נוספות בבורסה
- צילום: G1
יוניברסל מוטורס ( UMI ), שרכשה את השליטה בג’י וואן מקרן פימי לפני כשנתיים, ממשיכה לבסס את אחיזתה בחברה במהלך משמעותי של הגדלת אחזקות.
אתמול ביצעה יוניברסל רכישת מניות מחוץ לבורסה בהיקף של כ־24.5 מיליון שקל, לפי מחיר של 8.68 שקל למניה, מידי קרן כלימארק. בעקבות העסקה איבדה כלימארק את מעמדה כבעלת עניין והיא מחזיקה כעת בכ־ 3% בלבד ממניות ג’י וואן, בעוד יוניברסל הגדילה את חלקה לכ־ 68.5% .
בנוסף לעסקה זו, יוניברסל המשיכה לחזק את שליטתה באמצעות רכישות נוספות בבורסה, בהיקף של כ־4.5 מיליון שקל, שבוצעו במסגרת עסקאות מתואמות.
ג’י וואן, העוסקת בתחומי שירותי בטחון, אבטחה ובטיחות, חתמה לפני כשבועיים על הסכם לרכישת 50% ממניות חברת פאל אלקטרוניקס מערכות תמורת 125 מיליון שקל. רכישת PAL הינה הרכישה המשמעותית הראשונה של קבוצת G1 מאז שנרכשה על ידי קבוצת יוניברסל מוטורס ישראל בע"מ ( UMI )
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן