חדשות שוק ההון
טיאסג’י גייסה כ-192 מיליון שקל בהנפקה פרטית של מניות בהשתתפות גופים מוסדיים
במסגרת הגיוס הנפיקה החברה גם כתבי אופציות שבמימוש מלא יגדילו את היקף הגיוס בכ-92 מיליון שקל נוספים; סך ההון שגויס לאחרונה על ידי החברה לקרוב ל-300 מיליון שקל
- צילום: יח"צ
חברת טיאסג’י (TSG), העוסקת בפיתוח של מערכות ומוצרי תוכנה ופתרונות מתקדמים למגזר הביטחוני והאזרחי, מחזקת את יציבותה הפיננסית ונערכת להמשך צמיחה. החברה מודיעה היום (ג’) כי גייסה כ-192 מיליון שקל במסגרת הנפקה פרטית של מניות, בהשתתפות שורה של גופים מוסדיים מובילים.
במסגרת הגיוס, חברת הביטוח מנורה, שהינה בעלת עניין בחברה, השקיעה כ-30 מיליון שקל נוספים והגדילה בכך את אחזקתה לכ-9.2% מההון. בנוסף, השתתפו בגיוס גופים מוסדיים מובילים נוספים שנכנסו במסגרת הגיוס לפוזיציה ראשונה משמעותית במניה.
בסך הכול הנפיקה החברה 320,374 מניות, במחיר של 600 שקלים למניה, המהוות כ-10.58% מהון החברה לאחר ההנפקה, וזאת כאמור תמורת כ-192 מיליון שקל. ההנפקה כללה גם כתבי אופציה שהונפקו במסגרת הגיוס במחיר מימוש של 720 שקלים למניה, וניתנים למימוש עד ליום 22.7.2027. במימוש מלא, צפויים כתבי האופציה להזרים לחברה כ-92 מיליון שקל נוספים.
כספי ההנפקה ישמשו, בין היתר, להמשך יישום תוכנית רכישת חברות בתחומי הליבה ובשווקים משלימים, להרחבת היצע הטכנולוגיות, הפתרונות והמערכות שמספקת החברה, לחיזוק מעמדה בשוק המקומי בישראל, וכן להרחבת פעילותה והפריסה הגלובלית בשווקים בינלאומיים.
ברבעון השלישי של שנת 2025 הציגה טיאסג’י צמיחה של כ-30% בהכנסות, שהסתכמו בשיא של כ-110 מיליון שקל. ה-EBITDA המתואם של החברה עלה ברבעון בכ-29% והסתכם בכ-18.3 מיליון שקל.
TSG היא חברה גלובלית מובילה המתמחה בפיתוח פתרונות טכנולוגיים מתקדמים עבור מערכות ביטחוניות ואזרחיות, שבהן נדרשת זמינות גבוהה, דיוק מרבי ויכולת תגובה מהירה. החברה פועלת בתחומי הביטחון, בטחון הפנים והמגזר האזרחי, ומספקת מערכות מקצה לקצה ושירותי תמיכה ותחזוקה המבטיחים אמינות וביצועים לאורך זמן. בנוסף, היא מפתחת פתרונות ייעודיים לגופים ממשלתיים, למגזר הציבורי ולרשויות מקומיות, שמטרתם לשפר את המוכנות למצבי חירום, לייעל את השירות לתושב ולהאיץ תהליכי טרנספורמציה דיגיטלית. בין לקוחות החברה ניתן למצוא את משרד הביטחון, תעשיות ביטחוניות מובילות בעולם, וכ-160 רשויות מקומיות ומשרדי ממשלה ברחבי הארץ. החברה מונה כ-900 עובדים והמטה שלה ממוקם באור יהודה.
אריק קילמן, מנכ"ל טיאסג’י: "השלמנו גיוס הון נוסף בהשתתפות גופים מהמובילים והאיכותיים בשוק המקומי. הגיוס הנוכחי אשר מצטרף לגיוס קודם שבוצע לפני כשלושה חודשים, מחזק את איתנותה הפיננסית של החברה ותומך באסטרטגיית הצמיחה שלה לרבות באמצעות רכישה של חברות".
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
הבורסה משיקה אופציות על מדד ת”א-35 שיפקעו בכל יום בשבוע
-
הסקירה השבועית: לאן הולך השוק אחרי העליות? הנה הניתוח הטכני למדדים וני”ע
-
הסיוט התממש: קרן שורט על הנפט של קסם הגיעה לערך שלילי - נבחנת האפשרות לפירוק
-
דוחות הבורסה בחוץ - האם הנתונים מצדיקים שווי חברה של מעל 16 מיליארד שקל
-
חסימת מצרי הורזמוז - זהו נשק יום הדין מבחינת איראן