חדשות שוק ההון

נקסט ויז’ן מדווחת על הזמנה נוספת תמורת 4.9 מיליון דולר

מתחילת השנה דיווחה החברה על 2 עסקאות מהותיות בהיקף כולל של כ-27 מיליון דולר

  • חדשות ספונסר
  • 1
נקסט ויז’ן מדווחת על הזמנה נוספת תמורת 4.9 מיליון דולר
  • חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן
  • צילום: יח"צ

נקסט ויז’ן מערכות מיוצבות, חברת צמיחה טכנולוגית המפתחת, מייצרת ומשווקת פתרון צילומי, יום ולילה מיוצב לכלים קרקעיים ואוויריים כדוגמת מיקרו ומיני מזל"טים ורחפנים, בעלות יחס משקל/גודל וביצועים מהטובים בעולם, מדווחת היום על קבלת הזמנה לרכישת מצלמות ומוצרים נוספים של החברה בתמורה כוללת של כ-4.9 מיליון דולר.

התמורה תשולם בתוך 45 ימים ממועד משלוח המוצרים ללקוח, בהתאם למועדי האספקה שנקבעו עם הלקוח. החברה תספק את המוצרים במהלך הרבעון הראשון והשני של 2026.

מתחילת השנה דיווחה החברה על 2 עסקאות מהותיות בהיקף כולל של כ-27 מיליון דולר.

לפני כשבועיים פרסמה החברה את יעד הצמיחה שלה לשנת 2026; יעד הצמיחה השנתי שהציב דירקטוריון החברה לשנת 2026 יעמוד על סך של 275 מיליון דולר, המשקף צמיחה של מעל 64% מהכנסות החברה בשנת 2025 (אשר טרם בוקרו או סוקרו על ידי רואה החשבון של החברה). הכנסות אלו, נכון ל-31 בדצמבר 2025, נאמדות בסך של כ-168 (כאשר יעד ההכנסות עמד על כ- 160 מיליון דולר) ומבטאות שיעור צמיחה הגבוה מ-46% מהכנסות החברה ממכירות בשנת 2024.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 1
    דיו

    דיו

אולי יעניין אותך