חדשות שוק ההון
כלל ביטוח גייסה 622 מיליון שקל בהרחבת סדרת אג”ח אחרי שקיבלה ביקושי ענק
שיעור ריבית אפקטיבית הכולל את עמלת התחייבות המוקדמת של המוסדיים של 4.79%, המשקף מחיר דומה למחיר הסגירה בבורסה
- יורם נוה, מנכ"ל כלל החזקות עסקי ביטוח
- צילום: סיון פרג'
כלל ביטוח ופיננסים מבצעת הרחבת סדרה של כתב התחייבות נדחה מסוג הון רובד 1 נוסף
כלל ביטוח ופיננסים השלימה אתמול (ב’) בהצלחה את השלב המוסדי בהרחבת אג"ח (סדרה ט"ו), מסוג הון רובד 1 נוסף, עם ביקושים גבוהים של מעל 1 מיליארד שקל.
דירקטוריון כלל ביטוח ופיננסים נענה לביקושים והחליט על גיוס בסך של כ-622 מיליון שקל, מתוך הסכום האמור, זאת בשיעור ריבית אפקטיבית (הכולל את עמלת התחייבות המוקדמת של המוסדיים) של 4.79%, המשקף מחיר דומה למחיר הסגירה בבורסה.
הנפקה זו מהווה המשך שיפור בגמישות הפיננסית של הקבוצה ומצטרפת למהלכים קודמים מוצלחים שנעשו במסגרת ניהול ההון שלה.
יורם נוה, מנכ"ל כלל ביטוח ופיננסים: ״אנו מודים לציבור המשקיעים על ההיענות הגבוהה להצעה ועל הבעת אמון יוצאת הדופן בחברה. הנפקה זו מצטרפת למהלכים קודמים מוצלחים לחיזוק מבנה ההון שערכה הקבוצה בשנים האחרונות".
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המדד שקורס הבוקר במעל 7%, הנפט נושק ל-80 דולר: פתיחת שבוע סוערת בשווקים
-
הכניסה של צחי אבו לג’י סיטי: מי מרוויח ומה ההשפעה על מחזיקי המניות?
-
שמתם את הפנסיה ב-S&P500? הטעות שמיליוני ישראלים עושים ברגע זה
-
לא רק גיימינג: הישראלית הקטנה מת”א שנכנסה ללב תעשיית ה-AI, המניה מזנקת
-
מדד הבנקים המריא ב-5.2% ומשך את מדד ת”א 35 ליום הטוב ביותר מזה כחודשיים