חדשות שוק ההון
אפיטומי מדווחת על קבלת אישור קו הייצור והזמנה ראשונה בגרמניה
לאחר המתנה מורטת עצבים, חברת הביוטק הישראלית מדווחת על השלמת הרגולציה האירופית ומעבר לשלב המסחרי; עם "אור ירוק" לייצור אוטומטי והזמנות מחייבות בהיקף של 5.3 מיליון דולר
- צילום: אפיטומי מדיקל
חברת אפיטומי עדכנה כי התקבל אישור ה-Notified Body באירופה למעבר לקו ייצור אוטומטי – האישור הסופי והמכריע שהיה חסר לה כדי להתחיל בשיווק מאסיבי של קפסולת ההרזיה שלה ביבשת. כעת החברה מחזיקה כעת בכל האישורים הנדרשים כדי להתחיל להכניס כסף ממכירות בשוק האירופי.
מיד עם חתימת האישור אפיטומי מדווחת על קבלת הזמנת מסגרת מחייבת מהמפיץ שלה בגרמניה, המסתכמת בכ-5.3 מיליון דולר ל-12 החודשים הקרובים.
בנוסף, החברה כבר קיבלה הזמנה ראשונה לאספקה מיידית בסך של כ-110 אלף דולר. זוהי יריית הפתיחה שמסמלת את המעבר מחברה שנמצאת בשלבי פיתוח ואישורים לחברה יצרנית עם הכנסות משמעותיות בשוק הבינלאומי.
למרות האופטימיות וההישג המקצועי, באפיטומי נשארים עם הרגליים על הקרקע ומציינים את המורכבות שבפעילות מישראל. החברה צופה כי ההזמנה המיידית תסופק בתקופה הקרובה, אך מסייגת כי הדבר תלוי, בין היתר, במצב הביטחוני השורר בארץ.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הסקירה השבועית: הגורמים שיספקו תמיכה לשוק, וניתוח טכני לני”ע שבמוקד הזירה
-
נפט, דולר ואג”ח אמריקאי - אלו ההשלכות של הסכם מול איראן בשווקים הפיננסים
הוסיפו תגובה לכתבה
-
5
gelesis שם המוצר plenty,גלולות
מנפחות ל"הרזיה" חברה מבוסטון שהקים אקס ישראלי בבוסטון,ב2016 שיווקה את המוצר הגיעה במיזוג עם ספאק לשווי גבוה , התרסקה ונסחרת בפני באנדרקאונטר
-
4
שם החברה ג"לסיס נסחרה בnyseכ,GLS
-
3
שם החברה?
-
2
לא "מפוקח "תמיד
חברה עם מוצר דומה\זהה פשטה את הרגל בארה"ב לפני כשנתיים לאחר 6 שנות נסיונות להכנס לשוק ומסחר בבורסה האמריקאית וכל זאת בטרם זריקות ההרזיה . תתפקח.
-
1
אפיטומי- למה אני לא מוכר:
לצערי צמצמתי את ההחזקה בה בשליש אבל את השאר אני לא מוכר מכיוון שהשער שהיא נמצאת בו נכון לעכשיו זה שער שבו דשדשה הרבה זמן לפני ההודעה לדעתי היא תשייט באיזור ה1300. מבחינת הפונד ההודעה משמעותית, ברגע שיתחילו להשתמש בגלולה בפועל קשה לי לראות איך לא ירכשו אותה. הפיתרון שלה ממש מרשים גלולת הרזיה שהיא לא תרופה יכול לקסום להרבה אנשים.