חדשות שוק ההון
ארית תעשיות מדווחת על הזמנה בהיקף 2.2 מיליון דולר לרשף טכנולוגיות
השותפה ההודית זכתה בהזמנה מחוץ לגבולות הודו המבוססת על הטכנולוגיה של רשף; ההיקף של ההזמנה לחברה ההודית נאמד בכ-6 מיליון דולר
- חיים שטפלר, מנכ"ל ארית
- צילום: יח"צ
חברת ארית תעשיות דיווחה היום (ו’) כי החברה הבת, רשף טכנולוגיות, עודכנה על ידי שותפתה האסטרטגית בהודו, חברת Bharat Electronics Ltd (BEL) על זכייתה במכרז לאספקת מרעומי ארטילריה למדינה זרה.
זוהי הפעם הראשונה בה השותפה ההודית זוכה בהזמנה מחוץ לגבולות הודו המבוססת על הטכנולוגיה של רשף.
חלקה של רשף טכנולוגיות בזכייה הנוכחית של החברה ההודית, הנאמדת בהיקף כספי כולל של כ-6 מיליון דולר, מגולמת באספקת רכיבים בסך מוערך של כ-2.2 מיליון דולר.
האספקה, המתוכננת להתבצע במהלך שנת 2026, כפופה למנגנוני הפיקוח הקבועים בהסכם המסחרי, לפיהם השותפה ההודית מחויבת לקבל את אישור רשף לכל הזמנת ייצוא וכן לרכוש ממנה את רכיבי הליבה של המרעום.
חיים שטפלר, מנכ"ל ארית תעשיות: "הזכייה של BEL במדינה זרה מוכיחה כי המודל שבנינו בהודו אינו מוגבל לשוק המקומי בלבד, אלא מהווה פלטפורמה לשיווק הטכנולוגיה של רשף למדינות נוספות בעולם. העובדה שצבאות זרים בוחרים בפתרונות שלנו דרך השותפות עם BEL מהווה הכרה בינלאומית ליכולות המבצעיות והטכנולוגיות של החברה, ומבססת את מעמדה של רשף כשחקנית מפתח בשרשרת האספקה הגלובלית".
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מיקרוסופט בצומת דרכים: הזדמנות של פעם בעשור או סיכון שטרם תומחר?
-
עם תחזית מבטיחה והמלצה חיובית מהשוק: פתאל מכוונת ל-EBITDA של כ-2.6 מיליארד שקל
-
לאחר פיצוץ המשא ומתן בין ארה”ב לאיראן - לאן הולכים המדדים בשבוע הקרוב?
-
הכללים הישנים אינם תקפים עוד: המגזר שצפוי ליהנות משינוי כללי המשחק
-
מצור על הדולר? איראן משנה את חוקי המשחק במצר הורמוז