ת”א נפתחה בירידות שערים - מדד הבנקים מאבד 1.7%, ת”א 35 יורד 0.9%
פקיעת האופציות החודשית התרחשה בפתיחה המחזור 1.36 מיליארד שקל; קמטק עולה 5%, נקסט ויזן מוסיפה 2% לאחר הסכם נוסף
- צילום: דורון מיטרני
פתיחה שלילית ליום המסחר בת"א לאחר פקיעת אופציות חודשית שנקבעה בשער 4,381.96 נקודות במחזור של 1.36 מיליארד שקל. מדד הבנקים מאבד 1.7% ומוביל את ת"א 35 לירידה של 0.9%.
נקסט ויז’ן מרכזת עניין ועולה כנגד המגמה בשוק לאחר שדיווחה הבוקר על הסכם נוסף למכירת מצלמות בגובה של 5.8 מיליון דולר.
9:45
בורסת ת"א תפתח את יום המסחר האחרון לשבוע המקוצר על רקע פקיעת האופציות החודשית שתתרחש בפתיחת המסחר. מחזורי המסחר צפויים להיות ערים במיוחד במדד ת"א 35.
הלילה הכריז טראמפ על הארכת הפסקת האש בן ישראל ולבנון בעוד שלושה שבועות, אך זוהי הפסקת אש די מדומה בטח על רקע הפעילות שתגברה בימים האחרונים, כשאתמול בלילה הגיע השיא עם רקטות לעבר הישוב שתולה. עוד ברקע המתיחות מול איראן עם הפסקת האש השבררית והסגר על מיצר הורמוז.
קמטק תבלוט במדד ת"א 35 לאחר שחזרה עם פער חיובי של כ-2.7%, תאת שסבלה מירידות שערים חדות לאחר הדוחות האחרונים חוזרת עם פער חיובי של 5.5%. הדולר נסחר הבוקר ביציבות סביב 3 שקלים.
בוול סטריט ננעל המסחר בירידות שערים קלות כשהמדדים כולם נסחרים סביב השיאים, חברת השבבים טקסס אינסטרומנטס בלטה לחיוב עם זינוק של קרוב ל-20% ביום הטוב ביותר משנת 2000. אינטל פרסמה דוחות לאחר הנעילה וזינקה בחדות מעל 20% במסחר המאוחר לשיא מאז שנות ה-90.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הסקירה השבועית: הגורמים שיספקו תמיכה לשוק, וניתוח טכני לני”ע שבמוקד הזירה
-
נפט, דולר ואג”ח אמריקאי - אלו ההשלכות של הסכם מול איראן בשווקים הפיננסים