חדשות שוק ההון
אלקטריאון תספק מערכות טעינה אלחוטיות לאוטובוסים חשמליים בוושינגטון
החברה תספק עבור Link Transit מערכות טעינה אלחוטיות בהיקף 1.5 מיליון שקל; האוטובוסים של Link Transit חוזרים בתום יום פעילות ברמת טעינה של כ-40%, כך להבנת אלקטריאון
- צילום: יח"צ אלקטריאון
אלקטריאון דיווחה הבוקר (ו’) על אספקת מערכות טעינה לאוטובוסים חשמליים עבור Link Transit בוושינגטון בסכום של 1.5 מיליון שקל (היקף כספי כולל של כ-506 אלף דולר).
החברה הבת שבבעלותה המלאה השלימה תהליך של קבלת הזמנת רכש מרשות תחבורה ציבורית שפועלת במדינת וושינגטון, ארה"ב, הכוללת אספקת מערכות טעינה אלחוטיות אולטרה מהירות לחמישה אוטובוסים חשמליים.
Link Transit עושה שימוש במוצרי החברה הבת של אלקטריון כבר למעלה מ-8 שנים, ונחשבת כאחת מרשויות התחבורה הוותיקות והמבוססות באמריקה, בעלת צי במשלב מוצרי טעינה אלחוטית על שלושה דגמי אוטובוסים שונים.
אלקטריאון רואה ב-Link Transit לקוח ייחוס מסחרי אמין ומשמעותי בקשר לשימו בטכנולוגיה שלה. אלקטריאון מדווחת כי האוטובוסים של Link Transit חוזרים בתום יום פעילות ברמת טעינה של כ-40%, נתון שמעיד לדעתה על תפקוד תפעולי מוצלח של הטעינה האלחוטית.
Link Transit צפויה להפעיל עם השלמת הספקת המערכות כ-37 אוטובוסים חמשליים המצויידים במערכת טעינה אלחוטית, מתוך צי של 44 אוטובוסים, המהווים 84% מהצי הכולל.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
הקטנת סוללה זה מה שאוטובוסים ומשאיות מחפשות
החברה מציינת שהאוטובוסים חוזרים בסוף היום עם כ 40% סוללה. אם הנתון הזה נכון, המשמעות היא שהטעינה במסלול מאפשרת: * שימוש בסוללה קטנה יותר. * פחות טעינות לילה. * גמישות תפעולית גבוהה. זה בדיוק הערך הכלכלי שחברות תחבורה מחפשות.
-
1
פיתרון מיותר וכנראה יקר.
טוענים אוטובוסים עירוניים בלילה ויש חשמל ל14-16 שעות. החברה הזו אבודה. חבל . רעיון יפה אבל לא עובד. מיליון שח וחצי משאירים רווח גולמי של חצי מיליון. לחברה שמפסידה עשרות מיליונים לשנה. גילוי נאות - לא ידעתי בזמן שיא של המניה שהפיתרון שלהם פשוט מותר. נודע לי רק שנה שעברה. לא נגעתי בה מעולם.