חדשות שוק ההון
”הדולר שקל צפוי להמשיך לרדת על רקע היציבות והאופטימיות השוררת בשווקי ההון בעולם ובארץ”
בזירה המקומית עלינו להתרגל לשאננות המוקצנת הנובעת מתקופת הבחירות. דוגמא לכך ראינו כאשר השקל המשיך להתחזק, למרות גילוי הגידול המאיים למדי בגירעון הממשלתי
משה שלום, ראש מחלקת המחקר ב- FXCM ישראל: "השילוב בין דבריו של מריו דראגי, ראש הבנק המרכזי האירופאי, שהביאו לעליה מהירה באירו, מכירות דולרים של תחילת חודש, והצורך בתיקון טכני, אחרי עלייה של כ-9 אגורות מ-3.70 עד 3.79, כל אלו היוו את הגורמים לירידה האחרונה בדולר.
כל הגורמים הללו עדיין בתוקף ולכן הדולר שקל צפוי להמשיך לרדת גם על רקע היציבות והאופטימיות השוררת בשוקי ההון בעולם ובארץ. בסביבות ה-3.70 תהיה בעיה לדולר להמשיך מטה בצורה מיידית כי שם נמצאת רמת מחיר המשמשת כתמיכה חזקה, ואשר תהווה מכשול לא קטן להמשך שלילי מדי.
בזירה המקומית עלינו להתרגל לשאננות המוקצנת הנובעת מתקופת הבחירות. דוגמא לכך ראינו כאשר השקל המשיך להתחזק, למרות גילוי הגידול המאיים למדי בגירעון הממשלתי.
היעדים מטה, להמשך השלילה נמצאים ב 3.704 ו-3.691 כאשר חזרה מעלה חייבת לעבור דרך רמות המחיר הנמצאות ב-3.75 ו- 3.791."
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
-
1
טכנית - הדולר נמצא במגמה של החלשות
מול השקל....כפי שעלו ניתוחים שלי בעבר. עם זאת רמת 3.69 מהווה תמיכה קרובה ורק שבירתה, יאשר המשך התחזקות השקל מול הדולר, כאמור. רמת אזור 3.8 מהווה התנגדות חשובה.