חדשות שוק ההון

מרימן ממליצים לקנות ביולייט במחיר יעד של 12 דולר ל-ADR

במרימן מסבירים בסקירה מיום ד’ כי ההסכם עם המשקיע הסיני עליו דווח לאחרונה, מעצים משמעותית את יכולות החברה בשוק הסיני - השני בגודלו בעולם בתחום פעילותה

  • מערכת ספונסר
מרימן ממליצים לקנות ביולייט במחיר יעד של 12 דולר ל-ADR

MERRIMAN CAPITAL פרסמו ביום ד’ הקודם סקירה על ביולייט, ובה הם חוזרים על המלצת קנייה לתעודת ה-ADR של החברה בעקבות ההתפתחויות האחרונות. במרימן חוזרים על מחיר יעד של 12 דולר ל-ADR, לעומת מחיר השוק במועד העדכון שעמד על 4.8 דולר לתעודה.

נזכיר, כי ביולייט זכתה להשקעה משותף אסטרטגי חדש שהשקיע כ-25 מיליון שקל עם פרמיה של 12% על מחיר השוק ביום ההסכם. מדובר בחברה הפרטית Rock-one המתמחה בתחום ההייטק והביומד ואף תקים מיזם משותף עם ביולייט אשר יקדם את פעילות הקבוצה.

במרימן מסבירים כי ההסכם עם המשקיע הסיני, עליו דווח לאחרונה, מעצים משמעותית את יכולותיה של ביו לייט בשוק הסיני שהינו השני בגודלו בעולם בתחום פעילותה של החברה.

כמו כן, המכירות הראשונות בטריטוריות החדשות (הונג קונג, פולין ולאחרונה הונגריה) מייצגות את מימוש האסטרטגיה של החברה לחדור ראשית לשווקים עם צורך ברור ומוגדר למענה שמציעה החברה, ועל ידי כך ליצור המשך מודעות וביקוש למוצר בשווקים נוספים בעתיד הקרוב. במרימן ציינו את המשך המימוש העקבי והמוצלח של תכנית העבודה של החברה בכלל, ושל היעדים העסקיים המהותיים שהחברה הציבה בפרט.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך