הייטק וקריפטו
בשבוע הבא: מלאנוקס ו-MadSec יערכו כנס חדשנות בת”א
בכנס שייערך ביום ד’ הבא במטה מלאנוקס יוצגו טכנולוגיות פורצות דרך שפותחו על ידי חברות סטארט-אפ מבטיחות, אשר נבחרו על ידי מלאנוקס כספקיות מומלצות בתחום
מועדון אבטחת המידע של MadSec ו-Mellanox עורך כנס חדשנות ב- 29 לאפריל בו יוצגו טכנולוגיות פורצות דרך שפותחו על ידי חברות סטארט-אפ מבטיחות, שנבחרו על ידי Mellanox כספקיות מומלצות בתחום. בכנס, שיתקיים במטה חברת Mellanox בתל אביב, צפויים להשתתף בכירי חברות, ביניהם מנכ"לים, סמנכ"לי מערכות מידע, סמנכ"לי כספים וסמנכ"לי טכנולוגיה.
בין חברות הסטארט-אפ שיוצגו בכנס ניתן למנות את חברת Nyotron, המפתחת את הדור הבא של פתרונות אבטחת הקצה כנגד וירוסים וסוסים טרויאנים לא מוכרים, חברת CloudLock המפתחת פתרונות לאבטחת מידע של ארגונים באפליקציות בענן הציבורי דוגמת Google Apps, Salesforce, Dropbox, ServiceNow ועוד, חברת IronScales המפתחת פלטפורמה החדשנית להערכת אבטחה בארגונים ולהכשרת מנהלי אבטחת מידע באירועי סייבר, וחברת Cronus, שפיתחה פתרון ייחודי (פטנט), מערכת המדמה האקר וירטואלי (Virtual Hacker) שעובד ללא הרף ומאפשר לקבל מידע ולהגיב בזמן אמת בכל מצב של פריצה לארגון.
דניאל כהן, מנהל פיתוח עסקי בחברת אבטחת המידע RSA, יציג בכנס מידע חדש אודות רשתות darknet ו- tor, ראובן טוויטו, סמנכ"ל טכנולוגיות וממקימי חברת ספיידר פתרונות, ירצה בנושא התקפות APT ו- Zero day בעידן החדש.
מועדון אבטחת המידע של MadSec ו- Mellanox פועל על מנת להעלות המודעות והידע אודות איומי הסייבר השונים בקרב דרג המנהלים הבכיר בארגונים הישראלים, וכן במטרה לקדם שיתוף במידע חדש אודות טכנולוגיות חדשניות ודרכים להתמודדות עם איומי סייבר.
הכנס יתקיים ביום רביעי, 29.4.2015 במטה Mellanox ברמת החייל, רחוב הברזל 6, כניסה B, קומת לובי, בין השעות 14:00 ל- 18:00.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
"הכנס יתקיים ביום רביעי, 29.4.2015
במטה Mellanox ברמת החייל, רחוב הברזל 6, כניסה B, קומת לובי, בין השעות 14:00 ל- 18:00