חדשות שוק ההון
משחק המשקיעים הענק של ספונסר יוצא לדרך – יכול לנצח?
כל שעליך לעשות כדי להשתתף במשחק הוא לבחור את 10 המניות שלדעתך ישיגו את התשואה הגבוהה ביותר בשנת 2016
משחק המשקיעים של אתר ספונסר יתקיים זו השנה השישית ברציפות וניתן יהיה להצטרף אליו עד ה- 31/12/2015, לאחר מכן לא ניתן יהיה לבצע שינויים בתיק.
עד תאריך זו תוכלו להרכיב תיקי השקעות מנייתיים כשלמשחק שני כללים בלבד:
1. תיק ההשקעות חייב להכיל לפחות 7 מניות מת"א 100 ו- 3 המניות הנותרות יכולות להיות גם הן ממדד ת"א 100 או ממדד היתר 50.
2. במהלך השנה לא ניתן לשנות את הרכב התיק.
כיצד מתחילים?
בכדי להתחיל ולשחק, יש להכנס לקישור המצורף בסוף הכתבה ולבחור את המניות, מי שעדיין לא רשום לאתר ספונסר מוזמן להרשם.
תשואת כל התיקים תיבדק בתום יום המסחר של ה- 31/12/2016 והמנצחים במשחק יהיו החברים שהתיק הנבחר שלהם השיג את התשואה הגבוהה ביותר.
כל שעליך לעשות כדי להשתתף במשחק הוא לבחור את 10 המניות שלדעתך ישיגו את התשואה הגבוהה ביותר בשנת 2016.
כדי לבחור מניות, הקלידו בקישור המצורף בכל אחד מהתאים את האות הראשונה של המניה שברצונכם להוסיף לתיק ובחרו אותה מתוך הרשימה שתיפתח. לדוגמה אם ברצונכם להוסיף לתיק את מניית "טבע", עמדו עם העכבר בתוך אחד התאים, הקלידו את האות ט’, ובחרו את "טבע" מרשימת המניות שתיפתח. שימו לב שכתיבת שם המניה מבלי לבחור אותה מהרשימה לא תיקלט.
הזוכה במקום הראשון יזכה בטלוויזיה ענקית או במכשיר נייד אייפון 7 !
הזוכים במקום השני והשלישי יהנו ממנוי שנתי לשירות האיתותים או קורס ניתוח טכני
פרסים נאים מובטחים גם למקומות 4-10
ההשתתפות היא בחינם וללא תשלום.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
מדוע אין תחרות בניהול תיק דינמי?
לנחש מראש 10 מניות לשנה זה לא ממש רציני