חדשות שוק ההון
שפע ימים קיבלה לראשונה רישיון חיפוש מתקדם בנחל הקישון
החברה הבת הנסחרת בלונדון מדווחת על קבלת רישיון חיפוש מתקדם לפרוספקציה, המשתרע על שטח של כ-252 דונם. רישיון זה מתקבל לראשונה מאז הקמת החברה
- אבי טאוב, מנכל שפע ימים
- צילום: יח"צ
חברת שפע ימים מדווחת כי חברת הבת שלה, "שפע ימים (א.ט.מ) בע"מ", אשר מניותיה נסחרות בבורסה הראשית בלונדון (LSE), קיבלה רישיון חיפוש מתקדם לפרוספקציה, המשתרע על שטח של כ- 252 דונם בנחל הקישון.
חברת הבת מדווחת כי רישיון זה מתקבל לראשונה מאז הקמת החברה, וכי לאחר ביצוע תוכנית העבודה במסגרת הרישיון החדש, תהיה חברת הבת זכאית לקבל "תעודת תגלית" המאפשרת לה להשלים את ההליכים הרגולטוריים לצורך ביצוע כרייה מסחרית בשטחי רישיון זה.
בנוסף דיווחה החברה הבת על קבלת היתר חקירה המשתרע על שטח של כ- כ-173 אלף דונם, המהווה הארכת תוקף לשנה נוספת, של היתר החקירה הקודם שתוקפו הסתיים.
הוסיפו תגובה לכתבה
-
5
חיפושים בקישון
מה מחפשים חול או רק אישורים ועליק אומרים שאנחנו מוצאים קול חודש מאה חמישים אלף חרטה ברטה
-
4
שפע ימים מאז הקמתה,
חיפשה את התוואי לרישיון,המחצבים בטבע ,שלא כמו בגז ונפט,הרישיון הינו עד למכרה כולל השטח שלו,את זה אפשר לקבל רק לאחר אקספלורציה והגעה מדעית לכמות קבועה עולה של קראט לטון אדמה.
-
3
חיפשו בכרמל
-
2
אולי חיפשו את האישור?..
-
1
לא הבנתי, אז מה הם עשו עד היום???