חדשות שוק ההון
אירונאוטיקס חתמה על הסכם לפרויקט תחזוקה בהיקף של 13 מיליון דולר
ההסכם לתקופה של 24 חודשים עבור לקוח מהותי של החברה לו היא מספקת מל"טים ותמיכה במערך הקיים
- צילום: אירונאוטיקס
חברת המל"טים אירונאוטיקס, מדווחת כי ביום חמישי התקשרה החברה בחוזה עם לקוח מהותי לביצוע פרויקט תחזוקה של סוג כלי טייס בלתי מאויש, מבין מערך כלי הטיס הבלתי מאוישים שמכרה החברה ללקוח.
הפרויקט ישתרע על פני תקופה של 24 חודשים, והינו בהיקף של כ-13 מיליון דולר ארה"ב. החוזה יכנס לתוקף במועד קבלת מקדמה כספית מהלקוח לידי החברה.
החברה אינה מדווחת מי הלקוח, אך מציינת כי אירונאוטיקס היא הספק העיקרי של הלקוח בתחום המל"טים והיא תומכת במפעל בבעלות הלקוח לייצור חלקי מל"טים ולתמיכה במערך הקיים. להערכת החברה כפי שצוינה בדו"חות השנתיים שלה, ללקוח קיימת תלות בה להמשך הפעלת היכולת התפעולית והמבצעית שלו. בשנת 2017 היה הלקוח המדובר אחראי על 30% מהכנסות אירונאוטיקס.
חברת אירונאוטיקס נסחרת בבורסה בתל אביב במכפיל הפסד, מתחילת השנה עלו מניות החברה בשיעור של 55.8% על רקע נסיונות המכירה של החברה, שלא צלחו עד כה.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
המניה משלימה 30% השנה: הישראלית שמדווחת על עסקה ביטחונית באירופה
-
נאייקס: אירוע תקיפת סייבר - האקרים גנבו מעל 100 טרה-בייט של מידע רגיש
-
הכתובת היתה על הקיר: אלארום קורסת ב-70% - הכתבה שיכלה לחסוך את הכאב
-
הימור מטורף של 1.3 טריליון דולר: הכלכלן הראשי לשעבר של הרשות על מהלך הענק ב-AI
-
הזדמנות קנייה או מלכודת? הניתוח הטכני השבועי ל-20 ני”ע מובילים