חדשות שוק ההון
הראל ויזל רוצה גם סלולר: מקים רשת חנויות מוצרי תקשורת עם הוט מובייל
שתי החברות מתכוונות להקים כ-30 חנויות בפריסה ארצית בשלוש השנים הקרובות; פתיחת החנות הראשונה והשקת אתר הסחר מתוכננים לרבעון השלישי 2021; פוקס תשקיע במיזם כ-22 מיליון ש"ח
- הראל ויזל, מנכל ובעלים קבוצת פוקס
- צילום: דימה טליאנסקי
חברת פוקס שבשליטת הראל ויזל, ממשיכה להתרחב ונכנסת לתחום הסלולר. החברה חתמה על הסכם עם הוט מובייל להקמת רשת חנויות ייעודיות תחת המותג red בהן ישווקו וימכרו מכשירים סלולריים, טאבלטים, מוצרי תקשורת, מולטימדיה ואביזרים נלווים של היצרנים המובילים ביניהם גם אפל וסמסונג.
כמו כן תשווק הרשת שירותי תקשורת סלולרית והשותפות החדשה תקים אתר סחר מקוון. בנוסף, במסגרת הפעילות יושקו מוצרים שימותגו במותג הפרטי של הרשת ויוענקו שירותי תחזוקה ואחריות ללקוחות.
על פי ההסכם, הוט ופוקס יהיו שותפות מוגבלות כאשר מבנה האחזקות הוא שהוט מחזיקה 50.99% בחברה, פוקס מחזיקה 48.99% והשותף הכללי מחזיק 0.02%. מבנה ההחזקות בשותף הכללי הוא 51% הוט ו-49% פוקס.
השותפות צפויה להקים בשלוש שנות הפעילות הראשונות כ-30 חנויות בפריסה ארצית, כאשר פתיחת החנות הראשונה והשקת אתר סחר מקוון מתוכננים לרבעון השלישי של 2021. לאחר שנתיים יבחנו הצדדים אפשרות להרחיב את הפעילות למדינות נוספות.
המוצרים בחנויות יסופקו על ידי הוט, המוצרים יירכשו על בסיס עלות והשותפות תהיה זכאית לעמלות עבור שיווק שירותי תקשורת סלולרית של הוט בהתאם למנגנון עליו הוסכם בין הצדדים. עוד הוחלט כי דירקטוריון השותפות ימנה 5 דירקטורים, 3 ימונו על ידי הוט ו-2 על ידי פוקס.
להערכת פוקס, בהתבסס על התוכנית העסקית, חלקה של החברה בהשקעות הצפויות בשותפות בשלוש שנות הפעילות הראשונות, צפוי להסתכם בכ-22 מיליון ש"ח. מפוקס נמסר שהחברה רואה בהתקשורת עם הוט ובכניסה לתחום מכשירי הסלולר המולטימדיה והתקשורת, נדבך חשוב נוסף במימוש אסטרטגיית הצמיחה של החברה וגיוון הפורטפוליו של מוצריה עבור קהל הלקוחות שלה.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת
הוסיפו תגובה לכתבה
-
1
לא נשכח ולא נסלח על התנהגותו החזירית
כשדרש וקיבל מיליונים רבים על חשבון המדינה וגרף לעצמו דיבידנט שמן פי כמה . צריך להזכיר לו בכל הזדמנות