חדשות שוק ההון
אוטומקס מוטורס בהסכם להרחבת הפריסה בישראל
החברה תקים חברה משותפת יחד עם משווק של החברה איתו עובדת בשנה וחצי האחרונות
אוטומקס שהתמזגה בסוף השנה שעברה עם השלד של מטומי, מדווחת הבוקר לבורסה על חתימה של חברת הבת גלובל אוטומקס בע"מ על הסכם עם צד שלישי שהוא משווק של החברה ומפעיל את הסניף שלה בפתח תקווה על פי ההסכם תוקם חברה משותפת אשר תעסוק בין היתר בהפעלת מרכזי שיווק ומכירה של כלי רכב בפתח תקווה, רעננה ובמיקומים נוספים עליהם יחליטו הצדדים.
אוטומקס פועלת עם משווק החברה בפתח תקווה במשך כשנה וחצי ולאור הצלחת הסניף החליטו שני הצדדים על הרחבת שיתוף עם פתיחה של סניף חדש ברעננה. על פי ההסכם בין החברה למשווק, אוטומקס תחזיק שליש מהחברה החדשה ואילו המשווק יחזיק את שני השליש הנותרים. שני הצדדים יעמידו הלוואת בעלים כל אחד ע"פ חלקו בחברה לצורך מימון הפעילות. בהסכם המייסדים בין החברות נקבע כי החלטות מסוימות ידרשו רוב של 100% מדירקטורים בחברה.
עם החתימה על הסכם המייסדים, נחתם הסכם שכירות בין החברה המשותפת לצד שלישי לשכירת מגרש של כ 1200 מ"ר עליו יוקם סניף רעננה של החברה ואשר יכלול, אולם לתצוגה, משרד וחצר לתקופה של 5 שנים עם אופציה ל 5 שנים נוספות.
בנוסף, הסכימו שני הצדדים כי משווק החברה יפעל לביטול הסכם השכירות בסניף פתח תקווה והחברה המשותפת תחתום על הסכם חדש החל מ 1 ביוני ולתקופה של 30 חודשים. עם הקמת החברה המשותפת בוטל הסכם המשווק המורשה עם אוטומקס ונחתם הסכם שיווק רכבים חדש בין החברה המשותפת לאוטומקס ולפיו החברה תקבל בלעדיות מאוטומקס בערים פתח תקווה ורעננה.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הזינוק בהכנסות לא מנע את העמקת ההפסד: עין שלישית מסכמת שנה מאתגרת