חדשות שוק ההון
דוחות כספייםסלקום רשמה זינוק של כ-54% ברווח הנקי ל-43 מיליון שקל ברבעון הראשון
סלקום רשמה עלייה מינורית של 2.5% בהכנסות ל-1.08 מיליארד שקל; ההכנסה הממוצעת ללקוח עלתה מ-47.7 שקל ברבעון הראשון של 2022 ל-48.6 שקל ברבעון הראשון השנה
- דניאל ספיר, לשעבר מנכ"ל סלקום
- צילום: סיון פרג'
סלקום פרסמה הבוקר (ד’) את הדוחות הכספיים לרבעון הראשון של השנה, לפיהן החברה רשמה עלייה בפרמטרים לעומת הרבעון המקביל אשתקד.
החברה סיימה את הרבעון הראשון של שנת 2023 עם מחזור הכנסות כולל בסך של 1.08 מיליארד שקל,
לעומת סך של 1.05 מיליארד שקל ברבעון המקביל בשנת 2022 המשקף עלייה מינורית.
הרווח התפעולי ברבעון הראשון זינק ב-26% ביחס לרבעון המקביל אשתקד והסתכם בכ-92 מיליון שקל לעומת כ-73 מיליוני שקל ברבעון המקביל ב-2022.
תזרים המזומנים ברבעון הראשון זינק ב-32.7% ביחס לרבעון המקביל אשתקד והסתכם בכ- 69 מיליון שקל לעומת 52 מיליוני שקל ברבעון המקביל ב-2022.
הרווח מציוד קצה ברבעון הראשון הסתכם ל-56 מיליון שקל, גידול של 7.7% לעומת הרבעון המקביל ב-2022. זאת למרות ירידה בהכנסות מציוד קצה בשיעור של 3.7%.
חברת הסלולר צמיחה של 16 אלף מנויי סיבים ביחס לרבעון הקודם. מעל ל-60% ממנויי האינטרנט של החברה בסיבים.
ההכנסות משירותי הסלולר ברבעון הנוכחי הסתכמו ב-504 מיליון שקל, עלייה של כ-6.1% ביחס לרבעון המקביל אשתקד. העלייה נובעת בעיקרה מגידול נטו במספר הלקוחות, לצד גידול ב-ARPU מ-47.7 שקל ברבעון הראשון של 2022 ל-48.6 שקל ברבעון הראשון השנה, ובהכנסות מרומינג.
בשורה התחתונה, הרווח הנקי ברבעון הראשון זינק בכ-54% ביחס לרבעון המקביל אשתקד והסתכם ב-43 מיליון שקל לעומת 28 מיליון שקל ברבעון המקביל ב-2022.
דניאל ספיר, מנכ"ל סלקום: "סלקום פותחת את שנת 2023 עם תוצאות מצוינות בהמשך ישיר לתכנית האסטרטגית שהחלה בשנה שעברה, עם גידול משמעותי ברווח ובתזרים המזומנים, גידול בלקוחות הסיבים וצמיחה בסלולר. סלקום מובילת שוק גם בתחום החשמל, עם ביקושים משמעותיים ולקוחות המעוניינים להצטרף לשירותי החשמל של החברה, המביאה את הצעות הערך האטרקטיביות ביותר בתחום. ברבעון הזה רשמה החברה שורת הישגים גם בפעילותה במגזר העסקי, תוך ביסוס מעמדה כשחקנית בתחום התקשורת וה-IT."
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
”זולות בצורה טיפשית”: הציוץ של אקמן שהקפיץ שתי מניות בעד 41%
-
ביש מזל: ולוריקס - המפעל היחיד של אירוסול נפגע מירי טילים
-
השותפה השקטה של לוקהיד מרטין: הכירו את אר.אס.אל היהלום הביטחוני ממגדל העמק
-
פגיעה במתחם וילאר בפתח תקווה: נזק כבד לאחד המבנים
-
הסקירה השבועית: אחרי שבוע אדום בשווקים - מה אומרת המפה הטכנית למדדים?