חדשות שוק ההון
לפני כולםבכירי נקסט ויז’ן נענו להצעה - ומכרו מניות ב-231 מיליון שקל למשקיע זר וכלל ביטוח
את המהלך הניע בנק ההשקעות ג’פריס ובכירי נקסט ויז’ן קיבלו את ההצעה למכירת חלק מהאחזקות; המכירה בוצעה בדיסקאונט של 8% על מחיר הנעילה אתמול בבורסה
- חן גולן, יו"ר ומייסד נקסט ויז'ן
- צילום: יח"צ
בכירי נקסט ויז’ן מכרו אתמול מניות בעסקות מחוץ לבורסה בהיקף של 231 מיליון שקל. ל"ספונסר" נודע כי המשקיעים הם גוף זר שרכש 2.5% מהחברה, לצד כלל ביטוח שהגדיל החזקה בחברה.
המכירה של המניות בוצעה בשער של 8,850 אג’ - דיסקאונט של 8% על מחיר הנעילה של מניית נקסט ויז’ן אתמול בבורסה. יוסף סנדלר מימש מניות בסכום של 44.3 מיליון שקל ויירד להחזקה של 8.6% ממניות החברה; יו"ר הדירקטוריון, חן גולן, מימש מניות ב-55 מיליון שקל ויירד להחזקה של 5.7%; סמנכ"ל הטכנולוגיות, בוריס קיפניס, מימש מניות בהיקף של 40 מיליון שקל; הדירקטור נחמן בנשעיה מימש מניות בהיקף של 39.3 מיליון שקל; ומנכ"ל החברה מיכאל גרוסמן מימש ב-50 מיליון שקל.
את המהלך הניע בנק ההשקעות ג’פריס ובכירי נקסט ויז’ן קיבלו את ההצעה למכירת חלק מהאחזקות שלהם מראייה כי הכנסת הגוף הזר תקדם את החברה.
אחרי שנה חזקה שבה הכפילה את ההכנסות ושילשה את הרווח הנקי, נקסט ויז’ן ממשיכה את המומנטום החיובי בתחילת 2025, כאשר בשבוע שעבר קיבלה הזמנה של 30 מיליון דולר, ומתחילת השנה סגרה 11 הזמנות למכירת מצלמות ומוצרים נוספים בהיקף כולל של כ-67.11 מיליון דולר.
מתחילת השנה מנייתה של נקסט ויז’ן רשמה מהלך עליות של כ-59%.
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הסקירה השבועית: הגורמים שיספקו תמיכה לשוק, וניתוח טכני לני”ע שבמוקד הזירה
-
נפט, דולר ואג”ח אמריקאי - אלו ההשלכות של הסכם מול איראן בשווקים הפיננסים
הוסיפו תגובה לכתבה
-
2
מדהים
בסך הכל סנסור קנוי שמזווד יפה.
-
1
נקסט ויזן
הטיסה התחילה גוף ביטחוני גדול מארצות הברית רכש 2.5 אחוז