חדשות שוק ההון

פשיטה של רשות ניירות ערך על משרדי ארית תעשיות: חשד לשימוש במידע פנים

דרמה באור יהודה: חוקרי הרשות פשטו על משרדי החברה והחברה-הבת רשף טכנולוגיות; נושאי משרה בכירים נחקרו בחשד לעבירות על חוק ניירות ערך

  • חדשות ספונסר
  • 2
פשיטה של רשות ניירות ערך על משרדי ארית תעשיות: חשד לשימוש במידע פנים
  • צילום: wikipedia

חברת ארית תעשיות דיווחה אמש כי חוקרים מטעם רשות ניירות ערך ביצעו חיפוש במשרדי החברה ובמשרדי החברה-הבת, רשף טכנולוגיות, הממוקמים באור יהודה. על פי הדיווח, החיפוש נערך בעקבות חשדות לביצוע עבירות של שימוש במידע פנים.

חוקרי הרשות אספו חומרים ממשרדי הקבוצה כאשר למיטב ידיעת החברה, נושאי משרה בארית וברשף נחקרו בחשד להפרה של חוק ניירות ערך בנוגע לשימוש במידע פנים.

התערבות הרשות מגיעה בהמשך להנפקת החברה-הבת רשף. בקרב פעילי השוק עלו לא פעם תהיות בנוגע לסדר הפרסומים; במקרים מסוימים, ידיעות מהותיות הופיעו בכלי התקשורת עוד לפני שדווחו באופן רשמי במערכת המאיה. פער הזמנים הזה, שבין הדלפות לתקשורת לבין דיווח לכלל ציבור המשקיעים, הוא בדיוק המרחב שבו צומח החשד לניצול מידע פנים.

ארית דיווחה לבורסה: "למיטב ידיעת החברה, בשלב זה אין חשדות נגד החברה. למועד הדיווח, אין לאמור לעיל השפעה על הפעילות השוטפת של החברה ו/או של רשף".

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 2
    נקודה חשובה מאד

    • דובדבן
  • 1
    בגלל שמדובר בחברה בטחונית זה גרוע

    חברות ביטחוניות כפופות לרגולציה של התאמה ביטחונית, העובדים מחוייבים לסיווג ביטחוני ותחקירים ביטחוניים שוטפים, אם קרה דבר כזה זה חמור מאוד במיוחד שהלקוחות של החברה צבאות של מדינות וגופי ביטחון של מדינות

אולי יעניין אותך