חדשות שוק ההון

אראסאל: הזמנה של כ-4.1 מיליון שקל לבקרי הספק עבור כטב”מים בישראל

ההזמנה כוללת ייצור בקרים לכלי טיס לא מאוייש, ומצטרפת לדיווח החברה מוקדם יותר השבוע על קבלת הזמנה למתן שירותים למטוסי האימון T38 Talon של חיל האוויר האמריקאי בכ-1.6 מיליון שקל

  • חדשות ספונסר
אראסאל: הזמנה של כ-4.1 מיליון שקל לבקרי הספק עבור כטב”מים בישראל
  • זאב דגני, מייסד ובעל השליטה בחברת אר.אס.אל
  • צילום: יח"צ

אר.אס.אל אלקטרוניקה, המפתחת, מייצרת ומשווקת מערכות אלקטרוניקה ומחשוב מתקדם מבוסס בינה מלאכותית (AI) ולמידת מכונה (ML), לשימושים אזרחיים וצבאיים, מדווחת על קבלת הזמנה בהיקף של כ-4.1 מיליון שקל לבקרי הספק עבור כלי טיס בלתי מאוישים של לקוח ישראלי. אראסאל צפויה לספק את ההזמנה בשנת 2026.

ההזמנה כוללת ייצור בקרים לכלי טיס לא מאוייש, ומצטרפת לדיווח החברה מוקדם יותר השבוע על קבלת הזמנה למתן שירותי בדיקה, תיקון ושדרוג של בקרי טמפרטורה מתוצרת החברה המותקנים במטוסי האימון T38 Talon של חיל האוויר האמריקאי בהיקף של כ-1.6 מיליון שקל.

אר.אס.אל מפתחת, מייצרת ומשווקת מערכות אלקטרוניקה עם מחשוב מבוסס בינה מלאכותית (AI) ולמידת מכונה (ML), לפלטפורמות צבאיות באוויר, בים, וביבשה, וכן לשווקים אזרחיים בתחומי תחבורת רכבות ואוניות סחר. המערכות מאפשרות באמצעות מעבר לתחזוקה חזויה, שיפור זמינות, בטיחות תפעול וחסכון בעלויות התחזוקה.

החברה פועלת בשלושה מגזרי פעילות עיקריים: דיאגנוסטיקה ופרוגנוסטיקה (HUMS) לניטור בריאות מערכות – ניטור בריאות למגוון מערכות בשוק הצבאי והאזרחי; מערכות בקרה לכלי טיס (מערכות בקרת שרת ומנועי סילון לכלי טיס מאויישים ובלתי מאויישים); מד מהירות לוע (מדמ"ל) לארטילריה – משפר את דיוק הירי, חוסך 50% בתחמושת ובמספר התותחים. החברה הינה ספק בינלאומי לצבא ארה"ב, לצבא הודו, לצה"ל, ולצבאות נוספים ברחבי העולם.

זאב דגני מנכ"ל אראסאל: "ההזמנה בהיקף של כ-4.1 מיליון שקל, מחזקת את צבר ההזמנות של החברה לשנת 2026 ומשקפת את המשך הביקוש לפתרונות הבקרה המתקדמים שלנו בתחום התעופה. בקרי ההספק מהווים רכיב קריטי לפעולה תקינה ואמינה של כלי הטיס הלא מאוייש בכל מהלך משימתו. אנו רואים בהזמנה זו נדבך נוסף בהעמקת פעילותנו בתחום מערכות הבקרה לכלי טיס, וממשיכים לפעול להרחבת שיתופי פעולה אסטרטגיים וליצירת ערך מתמשך לבעלי המניות שלנו."

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך