חדשות שוק ההון

טורבוג’ן - חברת בת של התעשיה האווירת תבחן את מערכות החברה

מערכת המיקרו-טורבינה תותקן במבנה החדש של החברה בעיר אשדוד; במקביל החברה פועלת לרשום את מניותיה למסחר בנאסד"ק

  • מערכת ספונסר
טורבוג’ן - חברת בת של התעשיה האווירת תבחן את מערכות החברה
  • ירון גלבוע, מנכ"ל טורבוג'ן
  • צילום: אילן בשור

טורבוג’ן מדווחת על הסכם נוסף עם גוף מהתעשייה הביטחונית, במסגרתו תתקין מערכת מיקרו-טורבינה לייצור חשמל במבנה החדש של חברת אלבטק באשדוד, מקבוצת התעשייה האווירית.

ההסכם מצטרף לשיתוף פעולה קיים בין הצדדים, ומהווה עבור החברה חיזוק משמעותי להוכחת יכולות הטכנולוגיה, לצד קידום הטמעת מוצריה בקרב גופים מובילים במשק.

המערכת שתותקן מבוססת על טכנולוגיית מיקרו-טורבינות, המיועדת לספק פתרונות אנרגיה יעילים ואמינים, עם דגש על נצילות גבוהה ועמידות בתנאים משתנים, פרמטרים קריטיים עבור גופים ביטחוניים.

בחברה מציינים כי הצטרפות אלבטק למעגל הלקוחות והבוחנים מחזקת את מיצובה של טורבוג’ן כספק פתרונות אנרגיה לגופים הדורשים רמת אמינות גבוהה, ומהווה נדבך נוסף בפעילות השיווקית והמסחרית שלה.

במקביל, טורבוג’ן נמצאת בשלבים מתקדמים לקראת רישום מניותיה בבורסת הנאסד"ק בארה"ב, מהלך שצפוי להתבצע בשבועות הקרובים.

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

אולי יעניין אותך