חדשות שוק ההון

זוז אסטרטגיה מודה בכישלון? בוחנת חלופות לאסטרטגיה בקשר לביטקוין שצלל

כפי שכתבנו דאז, כאשר חברה נסחרת בפער כה עמוק מתחת לשווי המזומן והנכסים שלה, והנהלתה אינה נוקטת צעדים לסגירת הפער, האפשרות המתבקשת היא "החזרת המפתחות". כעת החברה עושה צעד

  • מערכת ספונסר
  • 4
זוז אסטרטגיה מודה בכישלון? בוחנת חלופות לאסטרטגיה בקשר לביטקוין שצלל
  • ג'ורדן פריד, מנכ"ל זוז אסטרטגיה
  • צילום: יח"צ

חברת זוז אסטרטגיה הודיעה הלילה כי דירקטוריון החברה הסמיך את ההנהלה לבחון מגוון חלופות אסטרטגיות שעשויות להשלים את אסטרטגיית ניהול רזרבות הביטקוין (Bitcoin treasury) הנוכחית של החברה.

בחודש שעבר הצבענו על הכישלון בכתבה תחת הכותרת: " זוז פאוור - האם האסטרטגיה נכשלה ויוצרת פער בין השווי לאוצר המטבעות והמזומן?"

כפי שכתבנו דאז, כאשר חברה נסחרת בפער כה עמוק מתחת לשווי המזומן והנכסים שלה, והנהלתה אינה נוקטת צעדים לסגירת הפער, האפשרות המתבקשת היא "החזרת המפתחות". כעת החברה עושה צעד כאשר הביטקוין מתקשהל התאושש ולחזור לרמות השיא.

מה עשויה לכלול הבחינה האסטרטגית?

הבחינה וההערכה של החלופות האסטרטגיות עשויות לכלול, בין היתר: מיזוגים עסקיים פוטנציאליים (Business combinations), רכישות והשקעות אסטרטגיות, פעילויות עסקיות תפעוליות, שותפויות ומיזמים משותפים (Joint ventures), יוזמות בשוק ההון ועסקאות תאגידיות אחרות.

"אנחנו ממשיכים להחזיק באמונה חזקה בביטקוין ומאמינים שלהחזקות הביטקוין שלנו יש פוטנציאל להניב תשואות משמעותיות לטווח ארוך עבור בעלי המניות," אמר ג’ורדן פריד (Jordan Fried), מנכ"ל החברה. "יחד עם זאת, יש לנו אחריות לבחון ולהעריך באופן מתמיד הזדמנויות נוספות ליצירת ערך עבור בעלי המניות שלנו. אנו מאמינים כי הבחינה וההערכה שלנו של חלופות אסטרטגיות עשויות להוביל לזיהוי יוזמות משלימות שיש להן פוטנציאל להאיץ את הצמיחה, לגוון את יצירת הערך ולחזק את מעמדה של החברה לטווח ארוך."

מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן

הירשמו לעדכונים מספונסר

קבלו מאיתנו עדכוני חדשות, המלצות קריאה ורק מה שבאמת מעניין

הכתבות הנצפות

הוסיפו תגובה לכתבה

  • אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש
  • 4
    כל הכבוד. מה עם 120 חברות כלום אחרות?

    חברות ש20 שנה מפתחות מוצר או תוכנה ולא מוכרות. רק ממשיכות בניסויים ופיילוטים. שכל שנה במצגות רושמות כמה הטכנולוגיה שלהן מעולה ויש אפילו מי משתמש בעצמו בטכנולוגיה הרגילה אבל ממשיך לספר לנו שהטכנולוגיה שלו עדיפה. אז כבוד לחברה שמודה בכישלון.

    • ATUK19
  • 3
    יש לה טונות של מזומן

    180 מיליון גיוס בזמנו..קנית ביטקוין 110 מיליון..סגירת מינוס של 7 מיליון..יש לה 60 מיליון דולר ? אם יש למעשהו מידע אחר אשמח לשמוע..קניתי אתמול קצת יום טוב .

    • av1970
  • 2
    יש לה טונות של מזומן

    180 מיליון גיוס בזמנו..קנית ביטקוין 110 מיליון..סגירת מינוס של 7 מיליון..יש לה 60 מיליון דולר ? אם יש למעשהו מידע אחר אשמח לשמוע..קניתי אתמול קצת יום טוב .

    • av1970
  • 1
    זה פורסם בשלישי בלילה

אולי יעניין אותך