חדשות שוק ההון
חברת הדואר החלה ברוד-שואו: אלה החברות הציבוריות שמתעניינות ברכישה
בשבועות הקרובים יפגשו 9 הקבוצות הנמצאות בתהליך את הנהלת הדואר כדי להכיר את תוכניות העבודה של החברה לשנים הקרובות; לו"ז מכרז ההפרטה קוצר
חברת דואר ישראל החלה היום (ד’) בשלב הרוד-שואו למשקיעים המתעניינים ברכישת החברה במסגרת הליך ההפרטה. המפגש הראשון התקיים היום במשרדי החברה ב מודיעין , עם מנהלי קרן ההשקעות אייפקס, הנמנית על 9 הקבוצות שעלו לשלב הנוכחי במכרז.
בשבוע שעבר נפתחו חדרי המידע של הדואר ל-9 קבוצות משקיעים שעברו את שלב הסינון הראשוני והפקידו ערבות של 3 מיליון שקל. נוסף על קרן אייפקס, אושרה מועמדות הקבוצות הבאות: קרן פורטיסימו, תאגיד התחבורה דן, אפריקה ישראל, דלק ישראל, מילגם של משפחת וייל יחד עם הפניקס, ניאופרם של משפחת פורר, יעקב אנגל, אמיליה פיתוח יחד עם אוברסיז קומרס. בשבועות הקרובים יפגשו הקבוצות הנמצאות בתהליך את הנהלת הדואר כדי להכיר את תוכניות העבודה של החברה לשנים הקרובות.
מ"מ מנהל רשות החברות, ינקי קוינט, שהשתתף במפגש עם אייפקס, הודיע היום על החלטתו לקצר את לוחות הזמנים של מכרז ההפרטה של הדואר. "הממשלה והשרים האחראיים על החברה מחויבים לתהליך ההפרטה. בכוונת רשות החברות לעשות הכל כדי שהצעות המחיר יוגשו עד סוף חודש אפריל".
מנכ״ל דואר ישראל, דוד לרון: "חברת דואר ישראל נמצאת בישורת האחרונה של תהליך ההפרטה אשר מבשר לעובדי החברה וללקוחותיה צמיחה והתחדשות".
יו״ר דואר ישראל, מישאל וקנין: "אחרי הצלחה יוצאת דופן של ההנהלה בראשות המנכ״ל יחד עם העובדים במימוש תוכנית ההבראה, החברה ערוכה לשלב הבא של מעבר לידיים פרטיות, שישביחו אותה וימשיכו את השיפור הדרמטי בשירות לציבור".
הישארו מעודכנים
עקבו אחרינו לקבלת עדכונים חמים
הכתבות הנצפות
-
מכונת רווח ביטחונית: זינוק של 33% ברווח הנקי של ארית תעשיות ל-43 מיליון שקל
-
אאורה מכרה דירות - תמורת מניות: העסקה שמעלה שאלות בשוק הנדל”ן
-
אייראנג’י ונופר אנרגיה משתפות פעולה בפרויקטים סולאריים ואגירה בהיקף של עד 200 מיליון שקל
-
הבורסה ננעלה בעליות במחזור חריג ברקע הפקיעה ועדכון מדד MSCI
-
ההנהלה ויתרה על 50% מהשכר: מנכ”ל אנרג’ין מסביר איך בינה מלאכותית משביחה זחלים